Торт із оселедця на вафельних коржах

1.05.2025, 22:00 Переглядів: 1 157

Неочікувана закуска

Складові:

Вафельні коржі — 6 шт.

Оселедець — 1 шт.

Печериці — 300 г

Цибуля — 2 шт.

Морква — 350 г

Твердий сир — 100 г

Соняшникова олія — 2 ст. ложки

Майонез — до смаку.

Приготування

  1. Цибулю та оселедці потрібно очистити та перебити в блендері до однорідної маси.
  2. Другу цибулину нарізати на невеликі кубики, трохи обсмажити. Потім додати дрібно нарізані гриби й обсмажувати 7-10 хвилин.
  3. Отриману грибну масу також подрібнити у блендері.
  4. Моркву потрібно відварити та натерти на дрібній тертці.
  5. Починаємо формувати торт. Перший корж намажте оселедцевою масою, накрийте другим коржем і намажте його грибною начинкою.
  6. Третій корж — морква, четвертий — оселедцева маса. П’ятий — знову грибний, а шостий — морквяний.
  7. За бажання кожен корж можна додатково змащувати майонезом.
  8. Зверху торт посипте тертим сиром і прикрасьте зеленню, червоною ікрою або відвареним яйцем. Поставте торт на одну годину в холодильник.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 6 лютого 2025)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх