Торт із оселедця на вафельних коржах
1.05.2025, 22:00
Переглядів: 1 157
Неочікувана закуска
Складові:
Вафельні коржі — 6 шт.
Оселедець — 1 шт.
Печериці — 300 г
Цибуля — 2 шт.
Морква — 350 г
Твердий сир — 100 г
Соняшникова олія — 2 ст. ложки
Майонез — до смаку.
Приготування
- Цибулю та оселедці потрібно очистити та перебити в блендері до однорідної маси.
- Другу цибулину нарізати на невеликі кубики, трохи обсмажити. Потім додати дрібно нарізані гриби й обсмажувати 7-10 хвилин.
- Отриману грибну масу також подрібнити у блендері.
- Моркву потрібно відварити та натерти на дрібній тертці.
- Починаємо формувати торт. Перший корж намажте оселедцевою масою, накрийте другим коржем і намажте його грибною начинкою.
- Третій корж — морква, четвертий — оселедцева маса. П’ятий — знову грибний, а шостий — морквяний.
- За бажання кожен корж можна додатково змащувати майонезом.
- Зверху торт посипте тертим сиром і прикрасьте зеленню, червоною ікрою або відвареним яйцем. Поставте торт на одну годину в холодильник.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.