«Укрзалізниця» запустила оновлений електропоїзд на Полтавщині

3.04.2024, 10:18 Переглядів: 1 616

 

Він оснащений пандусами для людей з інвалідністю, навігацією шрифтом Брайля, місцями для перевезення велосипедів, а також портами Type-C та USB

«Укрзалізниця» запустила оновлений електропоїзд на Полтавщині. У березні 2024 року, фахівці компанії завершили модернізацію двох електропоїздів, ЕР-9Е № 656 та ЕПЛ-9Т № 008, які тепер обслуговують приміські маршрути на Полтавщині та Одещині. Про це оголосила пресслужба Укрзалізниці у телеграмі.

 

Відтепер поїзди оснащені пандусами для зручності людей з інвалідністю, навігацією шрифтом Брайля, місцями для перевезення велосипедів, а також портами Type-C та USB для зарядки гаджетів.

Зазначені електропоїзди вже вирушили на свої маршрути: ЕР-9E № 656 курсує приміськими напрямками на Одещині, а ЕПЛ-9Т № 008 — на Полтавщині.

 

Від початку 2024 року УЗ модернізувала три електропоїзди. У 2023 році компанія перевезла понад 40 мільйонів пасажирів у приміському сполученні, що на 13% більше порівняно з попереднім роком.

Нагадаємо, що нещодавно пасажири скаржились на жахливий стан приміського поїзда Знам’янка-Кременчук. А у 2023 році на Полтавщині запустили нову електричку до Кременчука  №7006 Кременчук — Полтава-Південна.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: Укрзалізниця
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх