Кременчуцький завод причепів «Золотий Лев»: максимальна якість обслуговування за мінімальною ціною

8.12.2023, 15:00 Переглядів: 1 547 Новини компаній

 

Замовляйте круті причепи та доєднуйтеся до креативної команди заводу

Кременчуцький завод причепів ЛЕВ – це виробничо-торгове підприємство з понад 25-річним досвідом роботи, що спеціалізується на виробництві й реалізації вантажних легкових автопричепів, лафетів, причепів під генератори, причепів для човнів, причепів для перевезення катерів торгової марки «ЛЕВ» до легкових автомобілів, мікроавтобусів і мінівантажівкам загальною вантажопідйомністю до 3,5 тонн.
На заводі причепів «Золотий лев» налагоджені всі етапи підготовки та обробки сировини, виготовлення та збирання причепів.
Модельний ряд нараховує понад 166 видів причепів. Тому наші фахівці завжди готові допомогти Вам підібрати оптимальний причіп конкретно під Ваші потреби та вимоги з огляду на модель і вантажопідйомність вашого автомобіля.
У нас в наявності понад 300 причепів ЛЕВ:

  • Одновісні причепи ЛЕВ базової й вдосконаленої комплектації.
  • Двовісні причепи ЛЕВ з гальмівною системою та без гальмівної системи.
  • Причепи для човнів ЛЕВ для транспортування водних скутерів, мотоциклів і човнів. Причепи оснащені лебідкою і кріпильнимиелементами, мають торсіонну підвіску, як правило оцинковані.
  • Двовісні й тривісні лафети – ЛЕВИЦЯ.
  • На торсіонах або ресорах з гальмівною системою для перевезення одного та двох автомобілів одночасно відповідно.
  • Причепи й лафети ЛЕВ для бджолярів
  • Будь-який причіп ЛЕВ по вашому індивідуальному замовленню.

Крім стандартних моделей, які виробляються на заводі причепів «Золотий Лев», Ви можете замовити легковий причіп за індивідуальним замовленням. Наші фахівці обов'язково врахують усі вимоги, розрахують технічні параметри, узгодять з Вами кожну деталь. В результаті Ви отримаєте такий причіп, про який Ви самі й не мріяли, «з вишенькою на торті!»
Також наші фахівці запропонують Вам оптимальну комплектацію Вашого причепа ЛЕВ за мінімальну вартість, яка буде відповідати технічним вимогам вашого автомобіля та умов подальшої експлуатації.
Купуючи причіп Лев Ви отримуєте гарантію нашого виробництва на 10 років з повним дотриманням договірних зобов'язань. До речі завод причепів «Золотий Лев» шукає фахівцівів та пропонує офіційне працевлаштування та конкурентну заробітну плату.
У дружній колектив потрібні:

  • керівник відділу продажу
  • майстер виробництва
  • вантажники
  • швачка
  • менеджери з досвідом та великим бажанням заробляти (шість-десять осіб)

На заводі стабільна заробітна плата, за необхідності у перший місяць роботи працівнику виплачують аванс. Крім того, керівництво підприємства виписує премії за злагоджену роботу, а також є заохочення за ініціативність.

Для працівників пропонують комфортні умови праці, як для сімейних пар, так і для чоловіків та жінок, які готові переїхати. Крім працевлаштування, зайнятості та доходу працівникам можуть надати житло (приватний будинок з ділянкою). Також для усіх працівників з 12.00 до 13.00 безкоштовні обіди. Працюючи на заводі причепів «Золотий Лев», ви можете реалізувати себе і розвиватися у дружній і креативній сім'ї.

На наших сайтах Ви можете знайти докладно розписану інформацію.
www.tdkremin.com.ua/
www.lev.ua/
Наша місія: максимальна якість обслуговування за мінімальної ціни!
Ми працюємо для вас! Ми виробляємо для вас щастя! Хочеш стати частиною величезної родини «сталевих звірів» – телефонуй за номерами:

067-119-1999
067-118-1888
067-508-5586




Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх