Куди звернутися, якщо бажаєте оформити іпотеку «єОселя»

31.10.2023, 13:18 Переглядів: 1 167

 

Якщо ви військовослужбовець за контрактом, медик, педагог або науковий та науково-педагогічний працівник, який бажає вигідно придбати власне житло, тоді ця стаття для вас

Відносно нещодавно в Україні з'явилася державна програма «єОселя», за якою ви можете отримати іпотеку на житло під мінімальний відсоток. В отриманні цієї послуги Вам допоможе агенція нерухомості. А хто може скористатися нею та за якими умовами читайте далі.

Що таке «єОселя»

«єОселя» – це нова програма доступного кредитування житла, яка ініційована Президентом України. Вона створена для того, аби ті, хто лікує, захищає та вчить Україну могли отримати власне житло. Тобто цією послугою можуть скористатися військовослужбовці за контрактом, медичні працівники, педагогічні працівники, а також наукові та науково-педагогічні працівники.

Умови отримання програми

Умови кредитування:

  • Пільгова ставка на весь термін  кредиту становить  3%
  • строк кредиту до 20 років
  • мінімальний початковий внесок становить 20%
  • кредитують лише банки, які є учасниками програми: Ощадбанк, ПриватБанк, Глобус Банк, Укргазбанк та Sky Bank

Брати участь у програмі можуть платоспроможні громадяни України, які старші 18 років на момент оформлення кредиту та не старші 70 років на час погашення.

Також Ви можете взяти участь у програмі, якщо у Вас взагалі немає власного житла або воно менше, ніж 52,5 м² + 21 м² на кожного наступного члена сім'ї додатково; не розташоване в районі бойових дій або на окупованій території; якщо Вас немає в санкційних списках та не берете участь в інших програмах із забезпечення житлом.

Яке житло ви можете обрати

Обране житло має бути у багатоквартирному житловому будинку. Максимальна площа квартири має становити 52,5 м² на 1 особу та додатково дозволяється +21 м² на кожного члена родини. Квартира має знаходитися на території України, крім того, в обласних центрах вона має бути нова або здана у використання не більше, ніж 10 років тому.

Також вартість Вашого майбутнього житла не може перевищувати середню вартість житла за регіонами України, яка визначена Мінрегіоном та помножена на коефіцієнти:

  • Х2,5 – Київ, Дніпро, Львів, Одеса, Харків;
  • Х2,0 – обласні центри; населені пункти, які знаходяться на відстані до 15 км від обласних центрів; міст з населенням понад 300 тисяч людей;
  • Х1,75 – міста з населенням від 100 тисяч до 300 тисяч людей;
  • Х1,0 – усі інші населені пункти.

З усіма розрахунками та вибором житла вам допоможе агенція нерухомості. До речі, є два графіки погашення кредиту:

  • Ануїтет – погашення кредиту однаковими сумами щомісячно. Таким способом позичальник спочатку погашає відсотки, а потім сам кредит;
  • Класичний – щомісяця сума платіжки зменшується. Сума сплати кредиту буде однакова, а відсотки зменшуватимуться.

Агенція нерухомості готова Вам допомогти вже сьогодні! Ваші проблеми тепер наші!

Слідкуйте за агенцією в Instagram та на сайті.

Агенція нерухомості знаходиться за адресою: Кременчук, вулиця Ігоря Сердюка 37/18. Додаткова інформація за номером телефона: 067-553-11-00.

Успіхів в отриманні житла!

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх