росія почала змінювати тактику обстрілів України

2.01.2023, 13:03 Переглядів: 2 351

 

рф не припиняє виробництво ракет

росія почала змінювати тактику обстрілів України. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький:

— Ми бачимо вплив економічних санкцій на російську федерацію. Вони намагаються обійти санкції, завезти комплектуючі, але це не так просто зробити.

У росіян зараз в дефіциті балістичні ракети «Іскандер», наближаються до закінчення запаси «Калібрів», зменшується кількість крилатих ракет повітряного базування Х-101, Х-555. Тож рф здатна максимум на 2-3 потужних удари з високоточного озброєння. Попри зменшення обсягів виробництво ракет в росії не припиняється.

— Ми зараз знаходимо уламки ракет, виготовлені в четвертому кварталі 2022 року. Значить, вони виробляються і зразу надаються у війська, щоб здійснювати обстріли наших об'єктів, — сказав Вадим Скібіцький.

Ворог почав комбінувати та змінювати тактику, застосовуючи в різних конфігураціях й іранські БПЛА, і ракети старого типу, і високоточні балістичні ракети та перероблені ракети С-300. Також ворог почав відчувати дефіцит РСЗВ.

— Якщо ми говоримо про суходіл, то це насамперед РСЗВ «Смерч», «Ураган» і навіть артилерійські снаряди калібру 122 мм, 152 мм. Головне управління розвідки МО України постійно фіксує заходи росії з поповнення саме цими боєприпасами з інших країн. Велику кількість вони завезли з білорусі й дуже активно працюють з іншими країнами, щоб знайти запаси, — сказав Скібіцький.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх