Справі про вбивство мера Бабаєва знову шукають новий суд

2.06.2021, 12:02 Переглядів: 2 724 Коментарів: 4

 

Черговий суддя заявив самовідвід

2 червня голова Шишацького районного суду заявив самовідвід, тож справі про вбивство мера Бабаєва і судді Лободенка знов шукатимуть суд. Про це ТЪ повідомила сторона захисту. Суд задовольнив заяву. Справу повернуть до Полтавського апеляційного суду для визначення нового суду.

Нагадаємо, що 5 березня, суддя з колегії Ленінського районного суду Полтави заявила самовідвід, так як її близький родич-слідчий приймав участь у справі під час досудового розслідування. Після цього справа вже побувала в Крюківському та Шишацькому районних судах.

Кременчуцька кримінальна справа в якій Олександра Мельника, Олександра Крижановського та Ігоря Куника обвинувачують у причетності до вбивств ексмера Олега Бабаєва та судді Автозаводського суду Олександра Лободенка тягнеться вже більше 6 років.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

272
2 червня 2021 12:18

солдат спить- а служба йде.(с) і закон Савченко працює...

 


10 3
0
2 червня 2021 14:24

санта барбара продолжается.


9 1
0
2 червня 2021 22:56

Не просто так судьи сваливают. Видимо настолько большое давление сверху, что никто не готов подставляться


8 2
604
4 червня 2021 07:24

І не тільки тиск на суддів є причиною їх відмови від справи.В суддівському і прокурорському середовищі вже тільки ледачий не знає,що справа на 100% сфабрикована.Підозрювані "призначені",документи справи вже і "губилися" і "знаходилися" ,через шість(!) років підкидалися "докази".Все це зшито  білими канатами (за виразом самих суддів).Тому ніхто не хоче підставлятися заради збереження репутації авакова і вигородження дійсних замовників вбивства бабаєва,які також відомі.

Стосовно "служба йде" то я порадив би попоробувати посидіти в СІЗО хоча б місяць автору цього виразу.Тим більше невинному.



Т хотілося б нагадати,що Мельник О.О. є вашим колегою в ЗМІ,і бажано б було більше надавати інформації по цій резонансній справі.


2 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх