Вчора у Кременчуці поліція та СБУ провели обшуки у МСЕК

22.07.2020, 10:16 Переглядів: 9 391 Коментарів: 3

 

Що шукали поки невідомо (фото ілюстративне)

21 липня поліція та СБУ провели обшуки на терирторії лікарні «Придніпровська». Як повідомив «Телеграфу» директор лікарні Віктор Скачко, обшуки пройшли у МСЕК (експертиза тимчасової непрацездатності), які орендують приміщення.


- Обшуки пройшли не в лікарні, а у наших орендаторів - МСЕК. Правоохоронці з'явились під кінець робочого дня, коли в експертизі уже нікого не було, показали постанову суду, згідно якої, в рамках розслідування кримінальної справи, мають провести обшук. Оскільки орендатори так і не з'явились, хоча їм дзвонили і ми, і правоохоронці, ті виламали двері і провели обшук при понятих. Моїм працівникам довелось бути на роботі до пізньої ночі - не могли ж вони лишити це все без нагляду.


Що конкретно і у якій справі шукали правоохоронці поки невідомо.



Додано:


СБУшники викрили двох керівників медико-соціальної експертної комісії та лікарсько-профілактичного закладу регіону, причетних до спроби оформлення за хабар інвалідності з дитинства.


Посадовці через посередника вимагали гроші від місцевого жителя, який намагався оформити документи у зв’язку із втратою працездатності.


При цьому фігуранти, скориставшись необізнаністю потерпілого у даному питанні, запропонували йому сприяння в оформлені 2-ї групи інвалідності з дитинства безстроково. Вартість своїх «послуг» посадовці оцінили у $1,2 тисяч.


Правоохоронці затримали посередника відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України після одержання частини хабара.

Наразі затриманому планується повідомити про підозру за ч. 5 ст. 27 ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: biz.censor.net.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

0
22 липня 2020 10:41

МСЕК логово корупції


11 0
367
1
22 липня 2020 14:05

-У вас "крыша" в норме ?

-Та вроде не протекает


1 0
604
23 липня 2020 08:06

Це ж який раз?Всі знають,що там без хабара тебе інвалідом не признають,хоч і обох ніг немає.Вони там вже один у одного вимагають подачки.Цю контору вже розганяли-але всі вже повернулися на свої місця.


2 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх