Серед нових поліцейських є сепаратисти?

23.11.2015, 16:42 Переглядів: 4 678

Серед нових поліцейських є сепаратисти?

Про антиукраїнські погляди декого із нових поліцейських свідчить аналіз їх соціальних мереж

Про антиукраїнські погляди декого з представників нової поліції повідомив на своїй сторінці у Facebook член колегії МВС України Антон Геращенко. При цьому Геращенко просив зберігати спокій тих, хто надто засмутився через дану інформацію. На думку Антона Герщанка, семеро осіб із 5500 — це ще не привід для масової істерії.

 

- Цей показник - 1/800 від тих, хто пройшов тести і був відібраний для служби у поліції, - наголосив Антон Геращенко.

 

Також, член колегії МВС України припускає, що кількість тих, хто закрив свій акаунт та тих, хто міг стерти проросійські записи часів Майдану та початку агресії Путіна в Україні. На думку Геращенка, останнім часом у суспільстві поширюється настрій щодо того, нібито в новій поліції є люди з відвертими антиукраїнськими поглядами, які свого часу виступали проти Майдану, а нині вуалюють своє справжнє ставлення. При цьому оцінка дій таких хлопців у суспільстві розділяється, дехто зрозумілим чином засуджує такий стан речей. Хтось, навпроти — виправдовує, мовляв молоді хлопці ще нічого не усвідомлюють через вік і їм варто дати другий шанс. Сам Антон Геращенко вважає таку “роздачу шансів” не надто доречною. Він вдається до роздумів, розглядаючи “за” і “проти”.

 

- Скажіть, а як би вчинили у французькій поліції з тим поліцейським, який би у своїй соцмережі схвалив терористичні акти в Парижі?

Або з нью-йоркським поліцейським, який написав у своєму "ЖЖ", що він з розумінням ставиться до нападу "Аль-Каїди" на "Вежі-Близнюки" 11 вересня 2001?

 

Або як надійдуть з ізраїльським поліцейським, який скаже, що він не вважає різанину ізраїльтян на вулицях Єрусалиму терористичним актом з боку радикальних палестинців, а це такий їх закономірний відповідь на політику Ізраїлю в секторі Газа.

Правильно - у них не було б шансів на роботу в поліції і на державній службі!

 

Так як вони публічно заявили про те, що вони не поважають і не цінують незалежність своєї країни і не будуть належною мірою захищати безпеку та інтереси громадян і держави.

 

Моя позиція залишається незмінною! Той хто не вірить в успішність "проекту Україна", той хто не вважає путінську Росію агресором і окупантом, -не повинен працювати на державній службі в цілому, а в правоохоронних органах, структурах оборони та безпеки країни тим більше, - наголосив Антон Геращенко.

 

Щодо майбутнього, Геращенко переконаний, що при прийомі в Національну поліцію питання лояльності буде обов'язково враховуватися.

 

Серед нових поліцейських є сепаратисти?


Серед нових поліцейських є сепаратисти?


Серед нових поліцейських є сепаратисти?


Серед нових поліцейських є сепаратисти?

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

НОВА ПОЛІЦІЯ У КРЕМЕНЧУЦІ:

З 21 вересня 2015 року у Кременчуці розпочався прийом анкет від кандидатів на роботу до патрульної поліції, яка замінить ДАІ і ППС. Планується, що в місті будуть працювати 250 поліцейських.

Прийом анкет проводиться до 12 жовтня в міському Палаці культури за адресою: Кременчук, бульв. Пушкіна, 2 (з 9.00 до 18.00)

Телефон гарячої лінії: 0 800 507 102

Вимоги до кандидатів і умови конкурсу.

Навчання розпочнеться у грудні і буде проходити протягом 3-х місяців. Заробітна плата - від 6-8 тис грн.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх