Кінно-спортивна школа «Фаворит» «поглинула» КДЮСШ №2 й змінила керівника

22.03.2021, 16:29 Переглядів: 4 690 Коментарів: 2

Чи будуть скорочення штату та інфраструктури нової спортивної школи, ТелеграфЪ поцікавився в управління молоді та спорту Кременчука

Кінно-спортивна школа «Фаворит» об'єдналася з дитячо-юнацькою спортивною школою №2. Після того, як фактично «Фаворит» «поглинув» КДЮСШ №2 була утворена нова школа КМ ДЮСШ (Кременчуцька міська дитячо-юнацька спортивна школа), якій найближчим часом мають присвоїти ім'я олімпійського чемпіона Володимира Кисельова.



 

Спортивну школу перереєстрували й призначили нового керівника


Згідно з даними youcontrol, 7 лютого кінно-спортивна школа «Фаворит» змінила назву на КМ ДЮСШ. А вже 2 березня школа змінила керівника - замість Анни Забодіної, яка очолювала школу 8 років, виконуючим обов'язки став директор КДЮСШ №2 Станіслав Шаляпін.


Зміна керівника 

Зміна назви спортивного закладу


 


До речі, згідно з інформацією, яка розміщена на аналітичній онлайн-системі, Станіслав Шаляпін очолює реформовану КМ ДЮСШ та КДЮСШ №2, яка зараз в процесі припинення.



 


Юридично вийшло, що маленький «Фаворит» «поглинув» утричі більшу школу КДЮСШ №2 (якщо порівнювати штатний розпис та фінансування). А КДЮСШ №2 востаннє відсвяткував 50-річний ювілей. 



Проте на справі вийшло, що кінно-спортивну школу доєднали до КДЮСШ №2. Адже юридичну адресу змінили на вул. Залудяка, 5 (як у КДЮСШ №2) та залишили керівництво саме КДЮСШ №2 - Станіслава Шаляпіна. 



Скорочення штату не передбачають


До реорганізації дитячо-юнацька кінно-спортивна школа «Фаворит» мала 16 штатних одиниць, а КДЮСШ №2 - 52 штатні одиниці. Як повідомили в управлінні молоді та спорту, після реорганізації кількість штатних одиниць закладу не зазнає скорочення. Штатна чисельність Кременчуцької міської дитячо-юнацької спортивної школи складатиме - 68 штатних одиниць.


Фінансування залишать без змін


Також на запит Телеграфу управління молоді та спорту повідомили, що фінансування залишиться без зменшення видатків.


- У Комунальному закладі фізичної культури і спорту «Кременчуцька міська дитячо-юнацька кінно-спортивна школа «Фаворит» планові фінансові асигнування на 2020 рік складали 1 820 099 грн., а на 2021 рік було заплановано кошти в сумі 2 083 656 грн.


По Комунальному закладу фізичної культури і спорту «Кременчуцька міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2» планові асигнування 2020 року складали 5 893 376 грн., а на 2021 рік було заплановано кошти в сумі 6 652 553 грн.


На сьогоднішній день кошти, які передбачалися на фінансування вищезазначених закладів, об’єднуються без зменшення видатків, - мовиться у відповіді управління молоді та спорту.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
23 березня 2021 01:57

В цілому все зрозуміло. Схема одна й та сама. Підприємство перереєстрували, щоб коли Віктор Кобзистий (колишній директор ДЮСШ-2) відновиться через суд, то повернутися не було куди. Наш мер завжди таким чином розправлявся з неугодними директорами. Так було з Українцем (3-я лікарня реорганізована), так було з Бобер (5-а гімназія реорганізована) і так далі. Директори відновлювалися, але виходити нікуди, юридично то вже були нові підприємства.

 

Цинізм зашкалює! Адмінресурс в чистому вигляді. Плюс за все це платять кременчужани (зарплата за вимушений прогул, судові витрати, витрати на перереєстрацію юридичної особи).

 

Виходить, що мер задовольняє свої особисті амбіції за рахунок городян. А ми за все мовчки платимо.
Хто за нього взагалі голосував на останніх виборах???

 

Журналісти, проаналізуйте всі реорганізовані комунальні підприємства за часів Малецького. Також проаналізуйте в кого з колишніх директорів був конфлікт з мером та підсумуйте витрати міста згідно рішень судів (коли директори поновлювались на посадах і місцевий бюджет виплачував гроші позивачам).

 

Думаю вийде непоганий репортаж про репресії місцевого ґатунку.


35 0
735
23 березня 2021 10:03

Цитата: sweet

Журналісти, проаналізуйте всі реорганізовані комунальні підприємства за часів Малецького. Також проаналізуйте в кого з колишніх директорів був конфлікт з мером та підсумуйте витрати міста згідно рішень судів (коли директори поновлювались на посадах і місцевий бюджет виплачував гроші позивачам).

 

Думаю вийде непоганий репортаж про репресії місцевого ґатунку.

 

Кременчуцька ЦРЛ на підході до того всього списку. Давній конфлікт Малецького і Ігнатчук (імовірно маленькому Віталіку з районного села щось заборонили чи не дозволили).


7 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх