Цієї ночі на Полтавщині повітряна тривога тривала понад 6 годин

6.04.2024, 08:43 Переглядів: 5 940

 

Офіційна влада про вибухи на території області не повідомляла

Цієї ночі, 6 квітня, Повітряна тривога на Полтавщині тривала понад 6 годин. Такі дані підтверджує Мапа повітряних тривог в Україні.

 

Оголосили повітряну тривогу о 00.16, а відбій пролунав о 6.18. Повітряна тривога цієї ночі охопила усі області України. За даними статистики, на Полтавщині вона була найдовшою — 6 годин і 2 хвилини. На 1 хвилину менше тривала повітряна тривога у Миколаївській області. У всіх інших областях — менш як 6 годин.

Телеграм-канал Повітряних сил Збройних сил України повідомляв про рух безпілотників територією Полтавщини, а також курсом на Миргород.

 

 

 

Проте інформації про вибухи не було.

Уже сьогодні на ранок командування Повітряних Сил повідомило, що цієї ночі у небі над Україною військові збили 31 із 35 повітряних цілей.

На жаль, під обстріл вкотре потрапила сусідня Харківщина — є значні руйнування цивільної інфраструктури, а також загиблі та поранені.

 

Нагадаємо, минулими вихідними, у ніч з 29 на 30 березня армія РФ запустила безпілотники на Україну, в тому числі й на Полтавщину. Тоді голова Полтавської облвійськадміністрації Філіп Пронін Повідомив, що було кілька влучань в інфраструктурний обʼєкт на території Полтавського району, проте ніхто не постраждав.


Автор: Яна Гудзь
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх