9 ракет вдарило по інфраструктурі Кременчука: ТЕЦ і НПЗ зруйновані, є загиблі (доповнено)

24.04.2022, 20:12 Переглядів: 56 867

  

Ніякого витоку чого б то не було у місті не сталося

5 російських ракет вдарили по об?єктах інфраструктури в області. Про це повідомив керівник Полтавської ОВА Дмитро Лунін. Інформація про постраждалих і руйнування уточнюється. Всі подробиці пізніше. Тривога продовжується, не виходимо з укриттів.

Нагадуємо, що у соцмережах не публікуємо фото та відео, а також інформацію з розташуванням. 

Як повідомила пресслужба поліції Кременчука на місце виїхали всі служби. Кременчужан закликають залишатися в укриттях й не викладати у соцмережах фото та відео. Наразі триває повітряна тривога.
Доповнено 21.45 
- Уже 9 російських ракет цього вечора вдарили по інфраструктурі Кременчука. Ворог не гребує нічим, навіть у такий святий день, - повідомив Дмитро Лунін. 

Доповнено 8.20

Керівник Полтавської ОВА Дмитро Лунін зазначив, що вчорашній обстріл був найбільшим в області за час повномасштабного російського вторгнення.

9 ворожих ракет напередодні вдарили по Кременчуцькій ТЕЦ і знову по Кременчуцькому НПЗ. На жаль, 1 людина загинула, 7 людей постраждали, у них поранення різного ступеня тяжкості.

- Маємо значні руйнування будівель, але всі пожежі локалізовані. Майже в усіх районах міста через обстріл ТЕЦ немає гарячої води, - повідомив Лунін.

Доповнено 9.05:

Як повідомив мер Кременчука Віталій Малецький, ракети остаточно зруйнували НПЗ та ТЕЦ. Це ставить під загорозу опалювальний сезон 2022-2023 років та забезпечення міста гарячою водою, тому найближчим часом відбудеться засідання комісї ТЕБ та НС, де складуть план дій щодо відновлення ТЕЦ до наступного опалювального сезону.

Доповнено 10.40:

Як повідомив керівник Кременчуцької районної військовою адміністрації Олег Лєднік, більшість поранених під час вчорашніх обстрілів – працівники Кременчуцької ТЕЦ. Усім їм надається медична допомога.

Руйнування будівель на обох підприємствах значні, пожежі локалізовані. Житловий сектор не постраждав.

Ніякого витоку аміаку чи інших отруйних речовин, про що розповсюджували чутки у соцмережах, не було.

Доповнено 12.40:

За інформацією начальника Полтавської ОВА Дмитра Луніна, пожежа на Кременчуцькому НПЗ ліквідована сьогодні близько 10.00.

Доповнено 15.50:

Серед сімох поранених, яких госпіталізували у ніч на 25 квітня, наразі у лікувальному закладі залишилось четверо. Один з них у тяжкому стані - перебуває у реанімації. Решта людей - у стані середньої тяжкості. У поранених струси головного мозку, множинні рани кінцівок, тулуба та обличчя. Про це Суспільному розповів лікар установи, який просив ЗМІ не називати його ім’я.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх