Кременчужанин, який нібито викинув жінку з вікна, став героєм програми «Говорить Україна»

8.10.2021, 12:02 Переглядів: 16 203 Коментарів: 1

 

Історія дуже неоднозначна

7 жовтня, о 20.10 на телеканалі Україна вийшов випуск «Говорить Україна», присвячений тому, як кременчужанин викинув жінку з вікна 6 поверху. Герой програми - активіст Станіслав Кшевінський, який через свою дивну поведінку, уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців.

23-річна донька Лідії вирішила розійтися з чоловіком, і він начебто виштовхав її з вікна 6 поверху. Уже 5 місяців жінка щодня знаходиться поруч із донькою в лікарні, усе її тіло пронизано шпицями. А чоловіка поліція опитала і відпустила.

Лідія боїться, що ймовірний кривдник може не лише завершити розпочате, а помститися.

Подивитись його можна ТУТ.

 

Мама розповіла, що чоловік усі три роки бив жінку і що коли та випала з вікна, вона бачила його на балконі.

 

Сусідка пари навпаки запевняє, що чоловік не причетний до падіння Світлани. Що вона знає Станіслава з дитинства і що він дуже вихований хлопець. Каже, що не бачила, щоб чоловік знущався над жінкою і що якщо це справді так, то чому після розставання Світлана повернулася до Станіслава.

Показання жінок розходяться.

 

Мати Станіслава розповіла, що невістка часто погрожувала покінчити життя самогубством, ніде не працювала, крала у свекрухи гроші і не піклувалася про власних дітей.

 

Колишня дружина Станіслава Ольга розповіла, що попереджала Світлану про небезпеку. Коли вони жили разом, то часто конфліктували і що в конфліктах брала участь і мама чоловіка. Колишня жінка переконана, що Станіслав міг викинути жінку з вікна.

 

Сам Станіслав звинувачує у ситуацію маму Світлани Лідію. Каже, що це вона довела доньку до каліцтва і що платив матері дружини 1000 гривень на місяць за доньку. Чоловік розповів, що дівчина була повією. У той день дівчина приїхала до чоловіка і просила 17 тисяч гривень на операцію. Коли він відмовив - вона вискочила з вікна.

Знайомий далекобійник Станіслава розповів, що Станіслав продавав йому Світлану за 100 000 тисяч гривень, пропонував купити і дитину. Чоловік розповів, що пара займалася сексом при дітях і що Станіслав розбещував доньку Світлани.

Коли Станіславу запропонували пройти поліграф, щоб довести свою правоту, він відмовився.

 

Сама Світлана розповіла, що у той день була зачинена у кімнаті. У той день чоловік її бив тож вона хотіла піти. Після сварки він штовхнув її у плече і вона випала з вікна.

 

Криміналіст Тетяна, яка проводила слідчий експеримент показала, що експеримент версію Світлани не підтверджує. Після поштовху в плече вона не могла б випасти з вікна, а мати з двору не могла побачити Станіслава у вікні. Також жінка падала ногами донизу, чого не могло би бути, якщо б її просто штовхнули.

 

Дитячий психолог у студії розповіла, що дітям Світлани дуже не вистачає виховання, у них діагностували затримку психічного розвитку. Жінка підтвердила, що, можливо, дорослі займалися сексом на очах у хлопчика.

Поліція зараз розслідує доведення до самогубства. До матеріалів справи долучили заяви потерпілої про насилля з боку чоловіка. Триває слідство.

 

На відміну від Станіслава, пройти поліграф погодилася мати Світлани. Поліграф підтвердив неодноразові побиття Світлани Станіславом, але не підтвердив факт того, що Стас штовхав того дня Світлану і що саме через це вона випала. Але під час дослідження жінка також розповіла, що Станіслав розбещував 6-річну онуку. Поліграф її слова підтвердив.

Автор: Руслана Горгола Відео: Говорить Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

130
1
8 жовтня 2021 15:53

Дочитал до слова "активист" и всё встало на свои места)


52 10

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх