Садистськи зґвалтував та вбив дівчину — підозрюваному у злочині 15 років

6.05.2021, 12:18 Переглядів: 29 909 Коментарів: 4

 
У поліції проводять розслідування за трьома статтями Кримінального кодексу України

Моторошна подія, що сталася цими вихідними, а саме вбивство неповнолітньої на Козельщині, викликала неабиякий резонанс серед громадськості.


Наразі підозрюваному у скоєнні жахливого злочину 15-річному юнакові інкримінують зґвалтування (ч. 3 ст. 152 Кримінального кодексу України) неповнолітньої жительки с. Бреусівка Козельщинської тергромади. Нагадаємо, тіло дівчини виявили 30 квітня на узбіччі місцевої дороги перехожі.


За даними пресслужби Нацполіції Полтавщини, на підставі отриманих даних експертного дослідження та зібраних в процесі досудового розслідування доказів підозру у скоєнні злочину було вручено 15-річному хлопцю, з яким загибла відпочивала в одній компанії.


На даний час слідчі поліції здійснюють розслідування за трьома статтями Кримінального кодексу України: умисне вбивство (ч. 1 ст. 115) зґвалтування неповнолітньої (ч. 3 ст. 152) та ненадання допомоги особі, яка перебуває в небезпечному для життя стані, якщо це діяння спричинило смерть потерпілої особи (ч. 3 ст. 136).


Іван Жук, начальник Кременчуцького районного управління поліції, зазначив:


- Наразі у кримінальних провадженнях триває ряд експертиз, а також проводяться необхідні слідчі дії для встановлення істини у справі. Ретельно вивчаються всі обставини злочину для визначення ролі кожного учасника події та надання їх діям об’єктивної юридичної оцінки.


А тим часом обурені мешканці Козельщинської громади вимагають справедливості, звернувшись до депутата Полтавської облради Руслана Телятника.


На своїй сторінці у фейсбук Руслан Телятник зазначив:


Поважаючи рішучість мешканців Козельщинської громади домогтися справедливості у цій справі, як депутат Полтавської обласної ради я звернувся до прокурора Полтавської області А. Столітнього з проханням взяти розслідування цього кримінального провадження під персональний контроль.


Я впевнений, що про хід розслідування цього злочину керівники органів слідства мають періодично інформувати громаду - у спосіб і обсягах, які не суперечать чинному законодавству.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

367
1
6 травня 2021 17:52

тобиш статью смягчили с убийства на изнасилование ?оригинально .. напоминает фильм Ветренная река ..


13 3
767
7 травня 2021 12:41

А чего не пишите что их трое было? И этот самый младший? Он берёт на себя всё, а т.к он по закону неподсудный, то никто не понесёт наказания.

20 2
367
1
7 травня 2021 15:29

общество взбудоражено произошедшей трагедией


9 0
103
13 травня 2021 17:29

Цитата: Solenoid
А чего не пишите что их трое было? И этот самый младший? Он берёт на себя всё, а т.к он по закону неподсудный, то никто не понесёт наказания.

Уголовная отвественность за особо тяжкие преступления наступает с 14 лет ч2. ст 22. КК України. Только вот менты сами говорят что ее оставили умирать на трассе что говорит о том что ему хотят пришить убийство по не осторожности (ст.119) что в свою очередь не подпадает под статью 22 КК України и освобождает его от уголовной ответсвености! Родственички подсуетились!! Хотя по факту если они девочку изнасиловали и выкинули на трассе + были под градусом что отягчает предступление влепить всей троице срок как собщника ( даже если кто-то не причастен а в любом случае знал, что говорит нам о сокрытии приступления) 


14 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх