Старі меблі, газети, будівельне сміття, одяг та речі інтер’єру. Чому мотлох небезпечний у технічних приміщеннях? Про це дізналися у керуючій компанії “Місто для людей Кременчук”

14.04.2021, 17:00 Переглядів: 1 526

 

Будівельне сміття, меблі, матраци, ліжка, старі газети – це все є небезпечним розплідником бактерій, бліх та навіть може призвести до загоряння.

До прикладу, 8 січня вісімдесятирічна запоріжанка, яка проживає по вулиці Жуковського 80, залишилася без підлоги через займання старих меблів та газет, котрі роками зносили мешканці у підвал. Бабуся живе на першому поверсі, через пожежу підлога вигоріла вщент та стала аварійною, тепер старенька залишилися без даху над головою, бо жити в квартирі неможливо. Такі повідомлення непоодинокі. Та, на жаль, більшість мешканців будинку не замислюються і далі стягують все непотрібне в технічні приміщення будинків.


У Кременчуці по вул. Першотравневій, 40 у машинному відділенні будинку спеціалісти компанії виявили ознаки життєдіяльності безхатченка: подушку, матрац, одяг та навіть продукти.


 


А по вул. Чкалова, 1-б мешканці самовільно збили замок до машинного відділення та поскладали там мішки і коробки зі сміттям. Тепер у разі аварійної ситуації дістатися до приладдя неможливо.

 

“Це грубе порушення правил пожежної безпеки та санітарних норм. Чисті технічні приміщення – це насамперед безпека, адже сміття – це горюча речовина, у ньому живуть і розмножуються комахи та гризуни. Ніяка дезінсекція та дератизація не дасть належного ефекту, якщо приміщення завалені мотлохом. Сміття, яке мешканці виносять у місця загального користування (під'їзди, тамбури), перешкоджає евакуації у випадку надзвичайної ситуації. А захаращені підвали ускладнюють, а деколи й унеможливлюють оперативну ліквідацію аварій при пориві трубопроводу чи затопленні підвалу. Будьте відповідальні за своє майно. Адже ви володієте не тільки квартирою у багатоповерхівці. Ви є співвласниками також і горища, підвалу, шахт і машинних відділень ліфтів, вентиляційних камер. Тож не захаращуйте ці приміщення, не зривайте замки. А якщо бачите такі факти, то залишайте заявку, аби керуюча компанія змогла оперативно її усунути”, – каже директор керуючої компанії “Місто для людей Кременчук” Сергій Зінченко.


  


Для подачі заявок можна звернутись на гарячу лінію “Місто для людей”: 067 341 41 41


Заявки на виконання робіт приймаються цілодобово без вихідних.


Автор: Пресцентр "Місто для людей"
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "Будсервіс":

Будсервіс

Про компанію КК "Будсервіс".

Компанія пропонує технічне обслуговування будівель, послуги з прибирання будинків і прилеглих територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також ремонт будинків та експлуатацію ліфтів. Керуюча компанія обслуговує територію Крюківського району міста Кременчука.

В обслуговування будинків та прибудинкової території входять такі роботи:

  • - Прибирання прибудинкової території
  • - Технічне обслуговування ліфтів, енергопостачання ліфтів.
  • - Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем гарячого та холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення, зливової каналізації.
  • - Дератизація, дезінсекція.
  • - Обслуговування димових та вентиляційних каналів.
  • - Технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення централізованого опалення, зливової каналізації і технічних пристроїв будинків та елементів зовнішнього упорядження.
  • - Освітлення місць загального користування, підвалів та підкачування води.

НАША АДРЕСА: Україна, м.Кременчук, вул.Велика Набережна,17

ТЕЛЕФОН: +38 (067) 341-41-41

НАПИСАТИ НАМ на email: 35868931@ukr.net



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх