Що чути в місті?

12.01.2006, 15:01 Переглядів: 1 939
Понеділок, 9 січня, 12.30.

Леонід Іванович, пенсіонер

- Зараз активно обговорюється газове питання. Болгарія, наприклад, відмовила Росії у нових цінах на газ, бо підписала договір по газу до 2010 року. А Україна цей договір підписала до 2009 року. Болгарці що, розумніші за нас? Я вважаю, Росія впроваджує брудну політику, а наші їй підспівують. Останнім часом Ющенко дуже втратив популярність та авторитет. Багато хто каже, що краще віддати перевагу Юлії Тимошенко.

Анжела, торговий агент

- Обговорюється безкінечне подорожчання, опалення. Погіршення останнього ми відчули одразу, бо після Нового року стало холодно в квартирі. Зараз, здається, потеплішало. Не можу сказати, що Новорічні свята були дуже радісні - немає відчуття свята. Мабуть, останні події у країні дали про себе знати. І подарунки, святковий стіл – все не так, як раніше.

Валентина, пенсіонер

- Я мешкаю в Білорусії, на новорічні свята приїхала до матері. У нас чули про “газовий” конфлікт між Україною та Росією. Думаю, Україна має сама справлятися із своїми проблемами і ні на кого не покладатися. У нас також були важкі часи, але ми їх здолали і зараз живемо стабільно. Можливо, автономія для деяких галузей збиткова, але ви здолаєте цей рубіж,і це позитивно відобразиться на майбутньому ваших дітей. Щодо новорічних свят, то в Білорусії вони кращі, бо люди більш відкриті та духовні. Я чекала, що до мене прийдуть колядувати, але ніхто не прийшов.

Тетяна, майстер манікюру

- Соромно за нашу країну, яка заборгувала за газ. Але глибоко на українсько-російському конфлікті я не знаюся. Знаю, що ближче до весни піднімуться ціни на послуги салонів краси. У нашому місті, порівняно з іншими містами України, ціни на зачіски, манікюр найнижчі. І їх будуть підвищувати, але не набагато: до загальнонаціонального рівня вони не дотягнуть

Саша, асистент в КДПУ

- Нещодавно я повернувся з Німеччини. Я їздив до родичів і провів там новорічні свята. На Різдво в Німеччині було 24 градуси морозу та легкий сніг. Бачив Санта-Клауса, зблизька він виглядає непогано. Взагалі, свята у Німеччині проходять більш цивілізовано та спокійно, ніж в Україні. А в нас останнім часом стало трохи нудно.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх