На відновлення трубчастих колодязів у Кременчуці витратять ще 100 тис. гривень

9.11.2022, 10:06 Переглядів: 999

Ремонту потребують 49 «колонок», розташованих у місті

На відновлення трубчастих колодязів у Кременчуці у 2022 році з бюджету міста планують витратити  98,62 тис. гривень. Про це йдеться в Програмі розвитку водопровідно-каналізаційного господарства на 2022-2024 роки, яку затвердили депутати Кременчуцької міської ради наприкінці жовтня. 

За даними КП «Кременчукводоканал», у. Кременчуці за різних часів було облаштовано 150 трубчастих колодязів. Зараз в Автозаводському районі з 76 колодязів працює 57 шт. та потребують відновлення 19 шт.; в Крюківському районі з 74 працює 44 шт. та потребують відновлення 30 шт. 

Таким чином ремонт потрібен для 49 колодязів.

«Зважаючи на те, що трубчасті колодязі можуть використовуватися населенням міста для отримання технічної води під час аварійного відключення мережі централізованого питного водопостачання, а також в інший час - для утримання будинків та прибудинкової території, що зменшить використання питної води не за призначенням, виникає гостра потреба передбачити в бюджеті Кременчуцької міської територіальної громади на 2022 рік суму в розмірі 986,222 тис. гривень  для забезпечення виконання відновлення трубчастих колодязів», - йдеться в пояснювальній записці до прийнятої програми.

Нагадаємо, у серпні зі стабілізаційного фонду виділили 350 тис. гривень на відновлення трубчастих колодязів на території громади. Водночас повідомлялося, що у Кременчуці функціонує 202 трубчасті колодязі.

Автор: Олеся Данилова
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх