У Кременчуці відновлять автобусні маршрути руху №25 та №26

31.01.2020, 16:03 Переглядів: 6 029 Коментарів: 3

У мерії врахували звернення громадян

У Кременчуці планують відновити автобусний маршрут № 26 (вул. Молодіжна – вул. Герасимовича) та рух маршруту № 25 (НПЗ – Раківка). Відповідні зміни враховані у рішенні виконкому «Про затвердження мережі міських автобусних маршрутів загального користування в м.Кременчуці», яке ухвалили на сьогоднішньому засіданні.


Як пояснив начальник управління транспорту Руслан Івашина, при цьому маршрут руху автобусу № 25 зміниться: він курсуватиме не по вулиці Троїцькій, як раніше, а по вул. Першотравневій на зупинку «Залізничний вокзал». Мер Кременчука Віталій Малецький сказав, що виконком врахував численні звернення мешканців щодо відновлення маршрутів. При цьому мешканці пропонували й змінити маршрут №25.

На обидва маршрути виконком незабаром оголосить конкурс, де визначать перевізника.


Віталій Малецький зазначив, що в конкурсі зможе взяти участь і КТУ, яке отримало нові комунальні автобуси за рахунок кредиту. У лютому автобуси будуть готові до роботи, зазначив мер.



Як повідомлялося раніше, вартість проїзду у комунальних автобусах для пасажирів буде, як і в тролейбусі, 2 грн, для пільговиків безкоштовно. 


Нагадаємо, нещодавно на сайті Кременчуцької міської ради з'явилася нова петиція, у якій кременчужани вимагають відновити рух автобусу за маршрутом № 25. Збір підписів під нею ще продовжується - але мерія вже вживає заходи для відновлення маршруту. 


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

0
31 січня 2020 17:47

Скоро (осенью) мэрские выборы, нужно лекторату угождать.

У нас тоже осенью выборы мэра и он, желая переизбраться, тоже начинает чудить - предлагает чуднЫе способы понижения арендной платы за квартиру, запустил свой предвыборный сайт, повернулся ну очень сильно лицом к велосипедистам ...

То ли еще будет в Кременчуге и Дюссельдорфе до осени, цирк только начинается. Власть одинаково сладка в обоих городах. И не только действующим мэрам.


5 1
0
31 січня 2020 17:49

былоб хорошо уточнить стоимость проезда. чтоб люди понимали а то написано было 4 гривни, а в результате иная сумма выходит.


2 0
169
1 лютого 2020 08:47

Цитата: Dmitriys

былоб хорошо уточнить стоимость проезда. чтоб люди понимали а то написано было 4 гривни, а в результате иная сумма выходит.

 

Сначала, действительно, обсуждали стоимость проезда в коммунальных автобусах по 4 грн. Но во время сессии 23 января мэр и депытаты сделала широкий жест и сказали, что проезд будет по 2 грн, как и в троллейбусах


1 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх