Біля будівлі Полтаваобленерго кременчужанку покусав собака

3.02.2024, 19:47 Переглядів: 1 716 Коментарів: 3

  

За словами потерпілої, у лікарні їй порадили йти шукати тварину самостійно

Сьогодні, 3 лютого, близько 17.00 біля входу в Полтаваобленерго, що неподалік зупинки Троїцька, кременчужанку покусав собака. Ліза розповіла «Кременчуцькому Телеграфу», що просто йшла повз тварину.

— Собака лежав, коли я проходила повз, він накинувся на мене. В мене сталася паніка, я не зрозуміла, що відбулося. Я одразу поїхала у лікарню, — говорить дівчина.

Медикам у лікарні інтенсивного лікування «Кременчуцька» Ліза пояснила ситуацію, на що, з її слів, отримала пораду, йти та шукати собаку самостійно.

 

— Мені говорять, а навіщо ви порвали собі штани? Хоча я одразу повідомила, що мене вкусив собака. Мені обробили ногу та сказали, що завтра я маю піти та знайти собаку. За собакою я маю слідкувати 15 днів, щоб тварина залишилася жива, — говорить Ліза.

За словами лікарів, якщо ж тварину знайти не вдасться, на потерпілу чекає тривале лікування, яке має безліч протипоказань. 

— Раптом вона завтра знову нападе на когось. Собака невеликий, чорно-білого кольору. Він пішов через ворота на територію Полтаваобленерго, можливо, там проживає, — розповідає дівчина.

Найближчим часом Ліза планує звернутися до комунального підприємства «Спецсервіс-Кременчук», аби допомогли встановити місцеперебування тварини.

Нагадаємо, що 28 січня у Дмитрівці скажений собака покусав жінку, а 20 січня у Гадячі скажений собака кусав людей, доки його не застрелила поліція.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

918
3 лютого 2024 20:08

Все так як я казав. З кожним днем все частішають і частішають випадки коли собаки гризуть людей. В місті вже дуже багато бродячих тварин (собак). Гроші на стерелізацію крали, а собак не стерилізували. Ось вам і результат. А зараз під час війни взагалі не до них.


14 2
142
3 лютого 2024 21:28

Мабудь потрібно щоб когось з родичів мера чи віцемерів покусали, тоді може щось зміниться. А взагалі то покусані самі цю проблему повинні вирішити раз і назавжди.


11 2
194
5 лютого 2024 09:39

Как решить? Покусать собаку в ответ?laughing


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх