Витрати по програмі розвитку водопровідно-каналізаційного господарства Кременчука перенесли на 2024 рік

28.12.2023, 18:00 Переглядів: 704

 

За кошти Міжнародного банку реконструкції та розвитку (МБРР) планується придбання спецтехніки для КП «Кременчукводоканал»

На сесії Кременчуцької міської ради, яка відбулася 28 грудня, депутати затвердили Програму розвитку водопровідно-каналізаційного господарства Кременчуцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки у новій редакції.

Загальний обсяг ресурсів, передбачених на реалізацію цієї програми не змінився і складає понад 994 млн грн.

А зміни стосуються реалізації заходів з відновлення об’єктів критичної інфраструктури у рамках спільного з МБРР проєкту щодо розвитку міської інфраструктури. Частина витрат коштів безповоротної позики у 70,9 млн грн на придбання спецтехніки для КП «Кременчукводоканал» з поточного року переноситься на наступний.

Як зазначається у пояснювальній записці до проєкту рішення міської ради, йдеться про закупівлю для комунального підприємства:

  • дизель-генератора, спецтехніку (автоцистерну для харчових рідин, аварійну майстерню, екскаватор-навантажувач), електрообладнання, запірну арматуру, пересувні водоочисні комплекси
  • спеціального механізму для безтраншейної прокладки комунікацій.

Нагадаємо, міська рада часто змінює Програму розвитку водопровідно-каналізаційного господарства Кременчуцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки, зазвичай збільшуючи її фінансування. Буває, що програма затверджується у новій редакції по декілька разів на місяць. Саме так сталося цього місяця, адже остання редакція програми була затверджена 15 грудня 2023 року.

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх