«Ми спілкуємося з журналістами тільки через пресслужбу», або як у Кременчуці чиновники відповідають на питання преси

26.12.2023, 19:32 Переглядів: 1 407

 

«Кременчуцький ТелеграфЪ» хотів поцікавитися у начальника управління транспорту Руслана Івашини, чи є у нашому місті випадки перевірки документів громадян представниками територіальних центрів комплектування (ТЦК), як це було днями у Полтаві, втім, вже не вперше, замість інформації отримали відмовку

Днями у мережі з’явилося відео, як у Полтаві військові разом з поліцією зупиняли громадський транспорт. Як виявилося пізніше, перевіряли документи водіїв та пасажирів призовного віку, про це розповів представник комунального транспорту Полтави. Крім того, чоловік зазначив інтернет-виданню «Полтавщина», що подібні перевірки «впливають на дотримання графіків, бо більшість автобусів з'їжджають з маршрутів».

«Кременчуцький ТелеграфЪ» вирішив поцікавитися у начальника управління транспорту міста Руслана Івашини, чи були подібні зупинки комунального та приватного транспорту представниками ТЦК та СП спільно з поліціянтами у нашому місті, втім, замість доступу до інформації отримали формальну відмовку.

 

— У нас є правила — усі свої питання пишіть у пресслужбу, ми будемо потім на них відповідати, — зазначив чиновник.

Подібні інциденти у нашій редакції стаються вже не вперше, про негласну заборону будь-що коментувати, зокрема очільниками комунальних підприємств, ми запитували у мера Віталія Малецького.

 

— Питання комунальних підприємств, це питання життєдіяльності міста. Комунальні підприємства існують не відірвано від міста, від міської влади, від міського голови. Тому що у Вас, коли у коментарях пишуть про погані дороги, жодного прізвища директорів комунальних підприємств не лунає, а лунає прізвище мера. Тому усі питання до комунальних підприємств до проблем, які пов'язані з їх роботою, будь ласка, до мера. Мер буде визначатися, делегувати певні повноваження директорам щодо відповідей, і не втручаючись у роботу комунальних підприємств підправляти їх, щоб вони виконували якісно роботу, щоб все відбувалося гарно, — зазначив мер.

Нагадаємо, що 28 грудня міський голова Кременчука Віталій Малецький проведе щорічний звіт перед громадою. Зокрема, мер відповідатиме на питання містян

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх