Робота Єристівського ГЗК сприяє покращенню освітніх умов у Пришибській громаді

15.12.2023, 21:00 Переглядів: 592 Новини компаній

Компанія Ferrexpo кілька років поспіль співпрацює з Пришибською громадою задля створення умов для зростання щасливого покоління

Завдяки податковим відрахуванням Єристівського ГЗК, що входить до складу компанії Ferrexpo, бюджет Пришибської громади має можливість інвестувати в освіту підростаючого покоління.

Зокрема, Пришибський ліцей «Лідер», де загальну освіту опановують 204 дитини, може має укриття, де достатньо зручних місць для навчання, спеціальні столи й дошки. Під час повітряної тривоги в приміщенні можуть безпечно одночасно займатися різні класи. Тут створені умови для безпечного перебування, комфортного навчання й цікавого дозвілля.

В укритті є й можливість займатися на тренажерах. Вони встановлені в окремому приміщенні, де займаються діти з особливими освітніми потребами.

У підвалі закладу функціонує їдальня, а в жовтні поточного року в ліцеї відкрили клас безпеки, де можна не лише здобути теоретичні знання, а й напрацювати практичні навички, що стануть у пригоді й допоможуть зберегти життя та здоров’я під час ймовірних надзвичайних ситуацій.

Компанія Ferrexpo кілька років поспіль співпрацює з Пришибською громадою задля створення умов для зростання щасливого покоління.

Зокрема, Ferrexpo подбала про те, щоб ліцей мав усе необхідне для якісного облаштування освітнього процесу й надала допомогу у ремонті навчальних аудиторій та решти приміщень.

Незабаром у ліцеї відкриють відремонтований спортзал, на облаштування якого були виділені кошти з місцевого бюджету Пришибської громади.

Автор: Аліса Котова
Теги: Ferrexpo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх