Фоторепортаж: у сквері імені Олега Бабаєва запрацювала святкова ілюмінація

5.12.2023, 17:43 Переглядів: 2 137

 

Рада оборони області дозволила розмістити у громадах новорічну ялинку, ярмарок, ковзанку, атракціони, але відповідатиме за безпеку місцева влада

У Кременчуці у сквері імені Олега Бабаєва почала працювати святкова ілюмінація. Працівники «Благоустрій Кременчука» встановили світлодіодну ілюмінацію на фонтан, прикрасили сквер гірляндами зоряного неба та дерева навколо водограю.

Насолодитися новорічною атмосферою у центрі міста кременчужани можуть щодня з 16.00 до 22.00.

Нагадаємо, сьогодні, 5 грудня, начальник Кременчуцької районної військової адміністрації Олег Лєднік заявив, що цьогоріч новорічні свята у Кременчуці проходитимуть без ковзанки та ярмарків, бо у районі площі Перемоги немає відповідних укриттів для населення. І це рішення погоджене з начальником Полтавської обласної військової адміністрації Філіпом Проніним.

Проте сам Філіп Пронін у коментарі виданню «Зміст» зазначив, що у цьому році Рада оборони області дозволила розмістити у громадах новорічну ялинку, ярмарок, ковзанку, атракціони, але відповідатиме за безпеку місцева влада. Крім того, встановлювати святкові локації можна лише за гроші меценатів, а не за кошти міського бюджету.

Раніше ми писали, що центр Кременчука прикрашають до Нового року. Біля музею «оселилося» кілька сніговичків, а на головну ялинку монтують гілки.

Фото: Кирило Воронцов
Автор: Катерина Турубара Фото: Кирило Воронцов
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх