У кременчуцькому кафе жінці до рук поклали гранату (додано, уточнено)

15.11.2023, 12:05 Переглядів: 2 313

 

Ще одну гранату відібрали у чоловіка у військкоматі

14 листопада правоохоронці Кременчука отримали два повідомлення про чоловіків, які мають при собі боєприпаси. Про це повідомили у пресслужбі поліції Полтавщини.

Так, у центральній частині міста близько 16.10, до відвідувачки однієї з кав’ярень підійшов невідомий п’яний чоловік і поклав їй до рук гранату. Після чого залишив заклад. Це виявилася імітаційно-тренувальна граната з піротехнічним ефектом категорії Р1, що імітує бойову гранату РГД-5. Її вилучили, а особу місцевого 51-річного правопорушника встановили протягом години.

Друге повідомлення надійшло близько 16.40 — на вул. Алітуській невідомий чоловік тримав в руках предмет, схожий на гранату. За попередньою інформацією, у 43-річного місцевого вилучили страйкбольну гранату.

Як стало відомо «Кременчуцькому Телеграфу» з власних джерел, чоловік прийшов до Кременчуцького районного ТЦК та СП, розташованого на Алітуській, з гранатою та кричав, що всіх підірве. Офіційно у військкоматі цю інформацію не підтверджують.

За даними фактами відкрили кримінальні провадження. Тривають слідчі дії.

Поліція нагадує, що демонстрування зброї та боєприпасів у громадських місцях — це правопорушення, за яке передбачена кримінальна відповідальність.

— Акцентуємо, що громадяни, які знаходяться поруч, сприймають такі протиправні дії як реальну небезпеку і візуально не можуть відрізнити муляж чи навчальні боєприпаси від справжніх, — наголошують у Кременчуцькому райуправлінні поліції.

Нагадаємо, 6 листопада у Кременчуці поліція виявила гранату в автомобілі.

Читайте також:

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх