Кременчуцькі комунальники пояснили, чому на Молодіжному досі немає опалення

2.11.2023, 07:40 Переглядів: 3 148 Коментарів: 1

 

Говорять, це недопрацювання «Житлорембутсервіса» 

Жителі Молодіжного скаржаться на відсутність опалення у їхніх квартирах, при тому, що «Полтаватеплоенерго», яке надає послуги опалення та гарячої води на лівому березі Кременечука, обіцяло запустити опалення у цьому районі саме 1 листопада.

Як повідомила «Кременчуцькому Телеграфові» заступниця генерального директора «Полтаватеплоенерго» Наталія Макаруша, теплоносій подається на всі мікрорайони у повному об'ємі та належної температури.

У диспетчерській службі кременчуцького «Теплоенерго», яке обслуговує ЦТП на мікрорайонах, також підтвердили це, та наголосили, що теплоносій поданий до усіх будинків, де «Полтаватеплоенерго» надає послуги теплопостачання.

— Станом на 16.00 до центрального опалення на лівобережжі Кременчука підключені 541 із 891, які обслуговує «Полтаватеплоенерго», — розказав диспетчер «Теплоенерго».

При цьому, скільки з цих будинків з підключеним опаленням знаходяться на Молодіжному, він сказати не зміг, але наголосив, що за запуск теплоносія у внутрішньо-будинкові мережі житлових багатоповерхівок відповідає керуюча компанія.

На Молодіжному майже всі будинки утримує ТОВ «Житлорембутсервіс», працівники чи підрядники якої й мали вчасно відкрити засувки та пустити тепло в оселі жителів цього району.

Раніше ми писали, що депутати Полтавської обласної ради підтримують ініціативу «Полтаватеплоенерго» та Полтавської обласної військової адміністрації передати Кременчуцьку ТЕЦ на баланс Міноборони.

Автор: Володимир Дмитренко Джерело фото: fainemisto.tv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

921
2 листопада 2023 10:34

Сестра живе на Аврорі, казала, що вчора в 19-тій вечора тепло вже було у них.


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх