На війні загинув військовий Станіслав Коптяєв

4.10.2023, 08:18 Переглядів: 1 973

Співчуття рідним та близьким!

Вчора, 2 жовтня, у селищі Власівка Світловодської міської ради попрощалися з 29-річним солдатом Станіславом Коптяєвим. Про це повідомили у провідному інтернет-виданні Svitlovodsk.com.ua.

 

Народився Станіслав Коптяєв 20 жовтня 1993 року в селищі Власівка, спочатку навчався у Власівській загальноосвітній школі №8, потім закінчив вище професійне училище №7 міста Кременчука Полтавської області, згодом навчався у Кременчуцькому національному університеті ім. Михайла Остроградського за спеціальністю електроенергетика.

Станіслав любив спорт, займався важкою атлетикою. Ремонтував техніку та автомобілі. З 2020 року працював на підприємстві «Віктор і К» слюсарем із контролю вимірювальних приладів та автоматики.

 

10 жовтня 2022 року Станіслав був призваний на військову службу до лав Збройних сил України, служив механіком-радіотелефоністом 1-го відділення зв’язку.

Загинув військовий 25 вересня на Донецькому напрямку від поранень, отриманих у результаті артилерійського обстрілу позицій Збройних сил України.

 

О 10.00 біля Власівського селищного Будинку культури зібралися рідні, близькі, друзі та жителі селища, аби попрощатися зі Станіславом Коптяєвим.

Співчуття рідним та близьким!

Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх