У Кременчуці завдані обстрілом збитки оцінили у понад 25 млн грн: роботи тривають

25.09.2023, 14:04 Переглядів: 1 913

 

Внаслідок удару сильно постраждала будівля Кременчуцького льотного коледжу

У Кременчуці опрацювали приблизно 98 пошкоджених об'єктів внаслідок ракетного удару 22 вересня. Це приблизно 60% від загальної кількості.  Про це повідомив міський голова Кременчука Віталій Малецький під час обласної апаратної наради 25 вересня.

Орієнтовна сума компенсації на сьогодні складає 25,5 млн грн. Віталій Малецький уточнив, що внаслідок удару сильно постраждала будівля Кременчуцького льотного коледжу.

За словами мера, у місті працювали 7 груп фахівців щодо обстеження пошкоджень внаслідок ракетного обстрілу. Роботи наразі продовжуються.

— Проблема в тому, що деяких людей немає у квартирах або не живуть, або виїхали. І до них досить складно потрапити всередину, для того, щоб об’єктивно оцінити суми збитків, — сказав міський голова.

Площа зруйнованих або пошкоджених вікон складає 1643 квадратних метри, покрівля 4918 площа, фасадів — 770 квадратних метрів.

— По об’єкту, в який було влучання, ми обстеження не робили. Там треба додаткова працювати фахівцям, — повідомив Віталій Малецький.

Нагадаємо, внаслідок ракетної атаки у п’ятницю по цивільній інфраструктурі, постраждало 57 осіб. З них 19 людей знаходяться на стаціонарному лікуванні, у тому числі одна дитина. Загалом постраждало 6 дітей. З міського бюджету госпіталізовані отримають по 25 тисяч гривень, а громадяни, які отримали легкі травми й лікуються амбулаторно — по 10 тисяч гривень.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх