Голкіпер ХК «Кременчук» Данило Макаренко спробував себе у ролі дитячого тренера

8.05.2023, 07:45 Переглядів: 1 365

 

Після проведення зборів у Дніпрі голкіпери ХК «Кременчук» проведуть збори на льодовій арені «Айсберг» у Кременчуці

На чемпіонаті України з хокею серед юнаків 2011-2012 років був помічений воротар основної команди «Кременчука». Проте голкіпер був на тренерській лавці «Дніпра». Хокеїст розповів, що ще три роки тому почав проводити індивідуальні тренування з голкіперами. Данило розповів про тренерський шлях та школу голкіперів у Дніпрі та Кременчуці. Про це повідомляє пресслужба хокейного клубу «Кременчук».

Слідкував за виступом голкіперів обох команд. Враження від чемпіонату дуже позитивні, задоволений голкіперами з першого складу Дніпра, другому складу є над чим працювати, розповів Данило.

Повернувшись зі зборів ХК «Кременчук», Данило разом з Кирилом Кучером готуються до проведення зборів голкіперів серед дітей.

Ідея провести воротарську школу виникла ще до повномасштабної війни. Коли ми разом грали з Кирилом у Краматорську, запропонував йому провести воротарську школу. У 2022 році вирішили зробити паузу. Після новорічних свят у Кременчуці з Кирилом знову обговорили питання проведення зборів для голкіперів, щоб провести їх влітку, додав Данило.

Зараз Данило з Кирилом займаються організаційними питаннями. Щоб якомога більше дітей отримали незабутні емоції та досвід. Після проведення зборів у Дніпрі голкіпери ХК «Кременчук» проведуть збори на льодовій арені «Айсберг» у Кременчуці. Хокеїсти планують кожного літа проводити воротарські збори для юних спортсменів.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх