Вихованець ХК «Кременчук» Володимир Кобзар двічі тікав від війни

24.04.2023, 20:00 Переглядів: 1 793

 

Захисник хокейного клубу «Призма» (Рига) Володимир Кобзар у Латвії зустрівся зі своїм тренером Валерієм Клюшньовим, під керівництвом якого Володимир тренувався у хокейному клубі «Кременчук». Володимир уродженець Луганська. З початку російсько-української війни його родині у 2014 році довелося покинути рідне місто. Жив в Одесі та тренувався у «Ковалівських кабанах» (Київська область), проте у 2017 році продовжив тренування у ХК «Кременчук».

Вдруге через обстріли російських військ хокеїсту довелося покинути команду й місто в якому вони обжилися. Тому з початку повномасштабного наступу Володимир з родиною покинули Кременчук та виїхали у Латвію.

Володимир поспілкувався зі своїм тренером, який приїхав на змагання зі своїми юними вихованцями на турнір «Riga Hockey Cup». Про особливості тренування закордоном та рівень підготовки розповів тренер Валерій Клюшньов:

Вова розповів, що дуже згодилися навички, які він здобув у Кременчуці. Шляхом цього йому було легше у команді ніж іншим хлопцям, адже розумів, що від нього хочуть. Він також розповів, що у країні всі приватні клуби. Батьки платять за відвідування 200 євро, а українці 150 євро (через війну в країні). Тренування у спортсменів кожного дня. ОФП у них немає, вони самі ходять до спортзалу, зауважив тренер Валерій Клюшньов.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх