Акварель і квіти: у бібліотеці на Раківці кременчуцька молодь вчилася живопису

22.03.2023, 20:00 Переглядів: 839

 

П'ята філія міської публічної бібліотеки у партнерстві з громадським проєктом допомагає містянам пізнавально та захопливо проводити дозвілля

19 березня читальна зала бібліотеки-філії №5 на Республіканській, 65 перетворилась на справжню артмайстерню. Як повідомили бібліотекарі з Раківки, недільного дня молодь зібралась на майстер-клас з акварельного живопису «Акварель і квіти» в рамках EPIC — проєкту, що направлений на розширення можливостей кременчуцької молоді.

Картини, написані аквареллю, дивовижно легкі та насичені повітрям. Про особливості такого малювання присутнім розповіла волонтерка проєкту Ольга Словягіна.

 

— Впродовж майстер-класу учасники заходу знаходилися у незвичайному світі мистецтва, спробували себе у ролі справжніх художників які із задоволенням та натхненням творять фарбами справжнє диво! Під пильним керівництвом волонтерки художники початківці майстерки поринули у захопливий та таємничий світ написання картин та створили чудові роботи, — розповіли бібліотекарі.

Усі учасники творчого процесу насолодилися процесом реалізації власних творчих здібностей, відпочили та провели час із користю.

 

Раніше ми писали, що неділями о 12.00 у бібліотеці на Республіканській, 65 доступна локація з цікавими різноманітними настільними іграми, а 23 березня тут відбудеться кольоровий мікс – захід «У жовтий день відпочивай і про книгу пам’ятай».

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх