Опалення у тролейбусах Кременчука не вмикатимуть, — Вертюх

27.02.2023, 18:03 Переглядів: 1 425 Коментарів: 1

 

Попри відсутність дефіциту електроенергії та заборони з боку ОВА, у місті продовжують «економити»

У Кременчуці вже кілька місяців не опалюються салони тролейбусів, на що стабільно скаржаться пасажири «рогатих». Раніше місцева влада пояснювала це тим, що в області застосовувалися віялові відключення й нестачею електроенергії через атаки ворога на енергетичну інфраструктуру. Хоча обласна військова адміністрація не вводила заборону на опалення тролейбусів, й у самій Полтаві пасажири та кондуктори тролейбусів не мерзли.

Проте, Укренерго вже понад два тижні заявляє, що дефіцит потужності в енергосистемі відсутній і наразі не прогнозується, тож не зрозуміло, чому кременчуцькі пасажири та кондуктори продовжують мерзнути у салонах «гранатових красенів», хворіти та відчувати неповагу до своїх потреб з боку «транспортної влади» міста.

«Кременчуцький ТелеграфЪ» запитав у директора комунального підприємства «Кременчуцьке тролейбусне управління імені Л.Я.Левітана» Олександра Вертюха про те, чи планує КТУ опалювати салони тролейбусів, на що отримав таку відповідь: «Не знаю. Розмову про це ніхто не вів. Та й взагалі вже майже весна, не холодно. Треба всюди вимикати опалення».

Що ж, можливо у теплих кабінетах і в автівках з пічками та кондиціонерами місцевих керівників й чиновників дійсно тепло. Хто там думає про комфорт і здоров'я пасажирів і працівників комунального підприємства.

При цьому пояснити, чому салони автобусів опалюються, а салони тролейбусів при відсутності дефіциту електроенергії та заборон з боку ОВА не опалюються, пан Вертюх не зміг. Як не зміг і сказати, коли ж вимкнуть опалення в автобусах, якщо, на його думку, вже тепло.

Раніше ми писали про закупівлю КТУ скла у ФОПа, якому лише 3 місяці від дня реєстрації, за 95 тисяч гривень.

Автор: Володимир Дмитренко Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

354
27 лютого 2023 20:47

А на авто премиум класса, которые закупал Вертюх от имени КТУ для мерии, на кожаных сиденьях подгрев очка для горисполкомовских мандавошек включают? Или экономят, потому что почти весна? 


9 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх