У Горішніх Плавнях попрощалися з сержантом Нацгвардії Едуардом Мирошниченком

9.02.2023, 10:01 Переглядів: 1 967

 

З початком повномасштабної війни Едуард, як справжній чоловік, патріот, повернувся з-за кордону і знову став на захист Батьківщини

8 лютого у Горішньоплавнівській міській територіальній громаді провели в останню путь загиблого бійця — сержанта Національної гвардії України Едуарда Сергійовича Мирошниченка.

Народився Едуард 31 жовтня 1995 року у Горішніх Плавнях. Закінчив 9 класів загальноосвітньої школи в Григоро-Бригадирівці. З 2011 до 2014 рік навчання у Кам'янському коледжі фізичного виховання за спеціальністю «Фізична культура і спорт». На педагогічній практиці був в Горішньоплавнівській загальноосвітній школі № 3.

У 2015-2017 рр. проходив строкову військову службу в Національній гвардії України. У 2016-2018 рр. захищав незалежність і територіальну цілісність України на сході. У лютому 2016 року нагороджений відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції». У 2019 році успішно закінчив магістратуру Полтавського національного педагогічного університету за спеціальністю «Фізична культура і спорт». Потім працював у Польщі, Чехії. З початком повномасштабної війни Едуард, як справжній чоловік, патріот, повернувся з-за кордону і знову став на захист Батьківщини. Сержант окремого загону спеціального призначення Національної гвардії України Едуард Мирошниченко героїчно загинув у районі населеного пункту Велика Новосілка Донецької області.

Едуарда Сергійовича Мирошниченка поховали з військовими почестями на кладовищі в Григоро-Бригадирівці.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх