Загинув військовий працівник компанії Ferrexpo з Кременчуччини Олександр Щербаков

6.12.2022, 19:31 Переглядів: 3 188

 

Поховають військового завтра 7 грудня

Під час оборони України й виконання бойового завдання в районі міста Бахмут, Донецької області, загинув співробітник цеху з ремонту гірничого обладнання Єристівського ГЗК Олександр Щербаков.

Олександр народився 13 березня 1994 року у селищі Онуфріївка, Кіровоградської області. У 2014 році здобув професійно-технічну освіту у Вищому професійному гірничо-будівельному училищі міста Горішні Плавні. Проходив трудову практику на підприємствах компанії Ferrexpo.

Після випуску із навчального закладу у жовтні 2014 року був прийнятий на посаду слюсаря з ремонту дорожньо-будівельних машин та тракторів гірничого цеху Полтавського ГЗК. У квітні 2021 року був переведений на аналогічну посаду в цех з ремонту гірничого обладнання Єристівського ГЗК.

Був мобілізований на військову службу для протидії російській агресії 7 вересня 2022 року, як стрілець. 1 грудня 2022 року під час ворожого мінометного обстрілу позицій Збройних сил України у героїчному Бахмуті, Донецька область, загинув від поранень несумісних із життям.

Керівництво компанії Ferrexpo та весь багатотисячний колектив наших підприємств висловлюють співчуття рідним і близьким загиблого, його колегам.

Прощання з Олександром відбудеться завтра, 7 грудня 2022 року, в Онуфріївці, Кіровоградської області, рідному селищі героя, о 10.00 біля селищної адміністрації. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх