Захисникам передали 100 буржуйок, вироблених за кошти кременчужан: уже готується нова партія (доповнено)

26.11.2022, 19:00 Переглядів: 4 161

 Звітуємо

Захисникам передали вже 100 буржуйок, які виготовили за кошти кременчужан. 

Нагадаємо, 11 листопада Видавничий дім «Приватна газета» та «Кременчуцький ТелеграфЪ» відкрили збір коштів для виготовлення 100 мобільних окопних буржуйок, які легко транспортувати та можна використовувати будь-де на передовій. Саморобні зігрівайки використовуватимуть і в окопах на передовій.

Станом на 15 листопада небайдужі кременчужани зібрали 89 тис. 106 гривень. Цих коштів вистачило, аби розрахуватися за виготовлення 100  буржуйок.

 

А першу партію з 44 буржуйок уже передали на потреби ЗСУ. Тепер, як і планувалося, передаємо ще 56. 

 Першу партію окопних буржуйок, виготовлених за кошти кременчужан, відправляють на фронт


Керівник Видавничого дому «Приватна газета» Сергій Кулясов подякував кременчужанам за участь у проєкті та зазначив, що замовлення на печі продовжують надходити від військових. Залишок на карті на сьогодні складає 4 тис. 108 гривень 21 копійка, їх перерахують на нову партію буржуйок.

«Отже, друзi, проєкт "Буржуйський полк" (як влучно обізвав його керівник цього проєкту Serhii Kaptan) - закінчено. Понад 100 окопних буржуйок виготовлено і вже відправлено на обігрів наших бійців. Гроші в сумі 85 тисяч грн, зібрані вами, було перераховано виробникам двома траншами, на скрінах все видно. Залишок на карті – 4.108 грн 21 коп.

А замовлення на такі печі все надходять і надходять... З вашого дозволу я перерахую "хвостик" цих грошей на нову партію буржуйок — ви ж мені давали ці гроші виключно на цю мету. Дякую всім, хто взяв участь. Слава ЗСУ!», - написав Кулясов.

Як повідомляв «Кременчуцький ТелеграфЪ», співініціатором збору коштів виступив також Сергій Каптан. Він розповідав, що за зібрані небайдужими громадянами кошти виробники придбали метал, електроди, відрізні круги та інші матеріали. 

Доповнено:

26 листопада Керівник Видавничого дому «Приватна газета» Сергій Кулясов написав, що залишок коштів, зібраних на 100 буржуйок для ЗСУ, перерахували виготовлення наступної партії.

А ті, хто хоче зігріти бійців додатково – залиште тепло свого серця тут: 5375411201848806 Сергій Каптан.

Автор: Олеся Данилова Джерело фото: Сергій Каптан
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Допомога військовим:

Акція "Телеграфа" на допомогу українським військовим. Ми закликаємо кременчужан надати посильну допомогу нашим солдатам.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх