Сіль під контролем: про ситуацію на Кременчуччині та завдання Держпродспоживслужби

26.05.2022, 16:37 Переглядів: 2 505

 

Головне управління Держпродспоживслужби у Полтавській області контролює ціни на сіль і не тільки

Загальна ситуація у Кременчуцькому районі залишається спокійною та контрольованою.

Про це на ранковому брифінгу повідомив начальник районної військової адміністрації Олег Лєднік.

Вчора патрульна поліція 9 разів виїжджала на дзвінки громадян, які викликали правоохоронців через протиправну поведінку осіб у нетверезому стані. Відносно двох осіб поліцейські склали адмінпротоколи по ст. 130 КУАП за керування автотранспортом у нетверезому стані, ще по одному - за домашнє насильство. Також було затримано чоловіка за підозрою у зберіганні наркотичних речовин. Наразі по даному випадку проводяться слідчі дії. Тяжких злочинів скоєно не було, а ДСНС зафіксувала дві побутові пожежі.

Начальник РВА повідомив, що Головне управління Держпродспоживслужби у Полтавській області контролює ціни на сіль і не тільки. Зокрема, особлива увага співробітники управління приділяють цінам на паливо на АЗС. Мета – не допустити необгрунтованого завищення цін на дефіцитні товари.

- Середня ціна пачки солі на Кременчуччині наразі близько 30 грн. Держпродспоживслужба моніторит ситуацію, щоб ціни були ринковими і щоб продавці не використовували складу ситуацію з цим продуктом, - пояснив Олег Лєднік.

Він додав, що в районній військовій адміністрації вже тиждень працює «гаряча лінія», по якій можна поскаржитись на роботу пасажирського транспорту на приміських маршрутах, та зауважив, що ситуація з пальним на АЗС поступово стабілізується.

Нагадаємо, що у Головному управлінні Держпродспоживслужби в Полтавській області вже другий місяць працює цілодобова «гаряча лінія», по якій можна поскаржитись на завищені ціни на сіль чи інші продукти.

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх