На Полтавщині викрили контрабанду наркоречовин

16.05.2022, 16:59 Переглядів: 1 198

 Трьох полтавців, що налагодили переміщення з-за кордону прекурсорів, затримали

Правоохоронці Полтавщини за підозрою у контрабанді і наркозлочинах викрили подружжя полтавців та їхнього знайомого - це 53-річна жінка, її 52-річний чоловік та 45-річний знайомий. Як повідомляє обласна прокуратура, троє осіб з-за кордону поза митним контролем систематично отримували прекурсори, з яких за місцем свого проживання у Полтаві виготовляли психотропні речовини.

Також вони налагодили процес постачання наркотичних засобів з інших областей України. У подальшому заборонені речовини зловмисники реалізовували «із рук в руки» зацікавленим особам. Оплата за «товар» відбувалася шляхом перерахування коштів на банківські картки або готівкою.

 

«Під час обшуків у фігурантів вилучено прекурсори, приладдя для виготовлення наркотиків, банківські картки, наркотики та мобільні телефони. Усім трьом вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень та обрано запобіжні заходи – тримання під вартою та домашній арешт», - розповів начальник поліції Полтавщини Євген Рогачов.

Триває досудове розслідування. Усім трьом вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень та обрано запобіжні заходи – тримання під вартою та домашній арешт. За скоєння наркозлочинів фігурантам може загрожувати від 8 до 15 років ув’язнення. 

Нагадаємо, днями у 28-річного мешканця Кременчука вилучили наркотики, зброю та боєприпаси

Автор: Олеся Данилова
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх