Відомий британський співак Ed Sheeran й гурт «Антитіла» випустили спільний трек про війну

5.05.2022, 10:35 Переглядів: 2 114

 

У частині треку «Сирени обірвали наш сон» українські музиканти розповіли про перший день війни, кохання та віру у світле майбутнє

Відомий британський співак Ed Sheeran й український попрок-гурт «Антитіла», учасники якого перебувають на фронті як медики, випустили спільний трек «2Step/Сирени обірвали наш сон».

- Пропозиція від команди Еда записати спільну пісню — це ще один прояв підтримки від народу Великобританії та безпрецедентний вчинок, який гарантовано створить потужний імпульс, — розповів соліст гурту «Антитіла» Тарас Тополя.

У частині треку «Сирени обірвали наш сон» українські музиканти розповіли про перший день війни, кохання та віру у світле майбутнє.

- В українському тексті до пісні Еда Ширана 2Step я вирішив розповісти свою історію про те, як для моєї родини розпочалася війна, — каже Тарас Тополя. — І це не лише моя історія, це історія мільйонів українців, чиї сім'ї були розділені жахливими бомбардуваннями та війною — іноді й назавжди.

Зйомки проходили в Ірпені та Києві, а також у Харківській області, коли музиканти українського гурту знаходилися там у складі батальйону ТРО. Кошти від переглядів кліпу співак Ed Sheeran пообіцяв передати на гуманітарні потреби українців.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: life.fakty.com.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх