Кременчук попрощався з підполковником Олегом Гегечкорі

8.04.2022, 14:27 Переглядів: 5 446

 
Прощання відбулося у Міському палаці культури

Сьогодні, 8 квітня, Кременчук попрощався із підполковником та бойовим льотчиком Олегом Гегечкорі, який загинув місяць тому у Київській області.

Попрощатися з Олегом Гегечкорі зібралися рідні, небайдужі кременчужани та представники влади. У Міському палаці культури кременчужани відали шану воїну, що захищав Україну від російського агресора. До труни військового, огорнутої жовто-синім стягом, у тузі схилилися його рідні та близькі, а біля домовини поставили багато квітів.

Олег Іродійович Гегечкорі був підполковником 11 окремої бригади армійської авіації. Підполковник Збройних сил України нагороджений орденом «За мужність» II ступеня - за особисту мужність під час виконання бойових завдань, самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі. Відповідний Указ підписав Президент України 14 березня. Загинув під час військової агресії російської федерації проти України - збили вертоліт реактивною системою залпового вогню «Град» у Київській області.

 

Під мелодію «Плине кача…» та звуки духового оркестру кременчужани на колінах віддали шану захиснику України. Панахиду за загиблим відспівали у Свято-Миколаївському соборі. Після автоколонна вирушила до Свіштовського цвинтаря, де поховали Олега Гегечкорі на Алеї Героїв. У Олега залишились дружина та двоє дітей.

Фото: Артем Коваленко
Автор: Альона Душенко Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх