Ліки, смаколики та бабусині пиріжки: Караван допомоги для «Правого сектора» відправився з Кременчука

7.02.2022, 16:54 Переглядів: 2 927

 

Допомогу відправили в район Авдіївки Донецької області

Сьогодні, 7 лютого, з Кременчука до Авдіївки Донецької області відправився караван допомоги для бійців «Правого сектора». Менше ніж за тиждень вдалося зібрати 35 410 грн. Кременчужани надсилали гроші на картку Сергія Кулясова або особисто заносили допомогу військовим у редакцію Видавничого дому «Приватна газета».

- Караван на Авдіївку упакований,завантажений в бусік та відправлений. Уточнена сума, зібрана кременчужанами на допомогу нашій армії – 35 410 грн. На ці гроші придбали: солодощі-печиво, як і просили бійці, засоби гігієни, шоколад, ліки в асортименті (65 найменувань), цигарки, талони на паливо, мед та обіцяні бабусині пиріжки (як без них!). У зборі допомоги сильно допомогли місцеві компанії: кондитерське підприємство «Лукас», торговий дім «Бордо», фірма «Принцип» та інші. Дякуємо всім, хто взяв участь. Думаю, що наші в Авдіївці не будуть ображені посилкою від кременчужан - розповів власник сайту «Кременчуцький ТелеграфЪ» та керівник «Видавничого дому «Приватна газета» Сергій Кулясов.

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Допомога військовим:

Акція "Телеграфа" на допомогу українським військовим. Ми закликаємо кременчужан надати посильну допомогу нашим солдатам.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх