Навколо світу за 80 хвилин: у Кременчуці відбувся новорічний концерт

31.12.2021, 16:28 Переглядів: 5 118

 

За підтримки депутата Кременчуцької міської ради Вячеслава Яворського маленьким та дорослим кременчужанам подарували казку та новорічний настрій

На дві години кременчужани поринули у новорічну казку. У Міському палаці культури ансамбль спортивного бального танцю «Дует» відправив містян у навколосвітню подорож. Запальні танці, пристрасне аргентинське танго, бразильський карнавал,  акробатичні номери, світлове шоу, пісні, які пронизують до душі та виступ еквілібриста Дмитра Малахова, який полонив серця суддів шоу «Україна має талант». Кременчужани побували в Аргентині, Бразилії, Іспанії, Африці… Грандіозний концерт «Навколо світу за 80 хвилин» вдалося втілити у життя завдяки депутату Кременчуцької міської ради від фракції «Рідне місто» Вячеславу Яворському.

 

«Підготовка до концерту йшла близько пів року»

Різноманітні номери поєднали близько 150 учасників. Наймолодшим – від трьох років. Свято організували Анна Коваль та Анжеліка Кіянова з ансамблю «Дует», який по праву можна назвати танцювальним брендом Кременчука.

- Підготовка до концерту йшла близько пів року, а більш щільна підготовка – близько двох місяців. Було дуже хвилююче. Були й сльози, паніка… Проте результат змушує радіти. Ми щасливі, що вийшло так як ми планували. І хай ці труднощі зроблять нас лише сильніше. Наступного разу буде ще крутіше, ми на цьому не зупинимося, - зазначила керівник ансамблю спортивного бального танцю «Дует» Анжеліка Кіянова.

Анжеліка Кіянова

Керівниці «Дуету» вирішили влаштувати свято й долучити до цього творчі колективи, як з Кременчука, так з інших міст. У поєднанні вийшла яскрава й емоційна вистава, яка пройшла на одному диханні.

- Програму максимум ми зробили за  пів року - 6 нових номерів. Насправді це дуже важко, адже є композиції де залучені понад 60 осіб. Пошили нові костюми, багато емоцій, діти щасливі й бігають та крутяться в цих костюмах. А ми щасливі, бо вони щасливі, - розповіла Анна Коваль, керівник ансамблю спортивного бального танцю «Дует». – Ми дуже хвилювалися, але ці емоції варті того, щоб отримати такий результат. Дякуємо колективам, які долучилися й зробили колоритним наше свято.

Анна Коваль

Ансамбль спортивного бального танцю «Дует» налічує близько 100 вихованців, які займаються у 4 вікових групах: доросла, підготовча, середня та молодша групи. На танці приходять від трьох років, проте є малеча, яка робить перші кроки з двох років. Танцями займаються до 18 років, а буває навіть трохи довше. В ансамблі є родина де танцює мама та син. Танцювальний колектив бере участь у різноманітних конкурсах та завойовує перемоги у Дніпрі, Харкові, Києві.

Юні танцюристи з ансамблю спортивного бального танцю «Дует»

«Все що робиться дітям – освячене Богом»

Депутат Кременчуцької міської ради та директор  ПрАТ «Кременчуцький завод технічного вуглецю» Вячеслав Яворський допомагає дітям, адже діти – наше майбутнє. Вячеслав Вікторович розповів, що починав три-чотири роки тому співпрацювати з Володимиром Шапраном й допомагати у розвитку колективу «Дует». Близько року тому почалася більш тісна співпраця. Ансамблю спортивно бального танцю «Дует» Вячеслав Вікторович надав приміщення для занять танцями. У колишньому дитячому садочку облаштували танцювальну залу з шикарним паркетом. Зараз там займається понад сотня дітлахів Кременчука.

- Ансамбль бального танцю «Дует» - своєрідні та неповторні. Це супер колектив. Все що робиться дітям – освячене Богом. Це їх майбутнє. Думаю, що багато з цих діток оберуть мистецтво як основний напрямок діяльності свого майбутнього, - зауважив депутат Вячеслав Яворський.

Вячеслав Яворський разом з учасниками новорічної казки «Навколо світу за 80 хвилин»

Крім танців Вячеслав Яворський підтримує дитячий футбол, та «Кременчуцький дитячо-юнацький центр спорту для осіб з обмеженими можливостями «Оріяна».

- Підтримати дітей – це святе. Особливо дітей, які попри перешкоди намагаються досягати висот. Оріяна для нас один з пріоритетних напрямків допомоги, - додав Вячеслав Вікторович.

Нагадаємо, що цього року депутат Вячеслав Яворський провів футбольний турнір серед дитячих команд на призи КЗТВ, закупив літню та зимову форму для дитячо-юнацького центру спорту для осіб з обмеженими можливостями «Оріяна». Директор КЗТВ Вячеслав Яворський нагороджений Почесним знаком «За заслуги перед містом» за багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у зміцнення промислового потенціалу Кременчука. 

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх