З новою формою до нових висот: юні легкоатлети «Оріяни» отримали форму

19.05.2021, 10:30 Переглядів: 2 584

Соціально відповідальний бізнес - Кременчуцький завод технічного вуглецю підтримав юних спортсменів з інвалідністю

12 комплектів форми вручили юним спортсменам Кременчуцького дитячо-юнацького центру спорту для осіб з обмеженими можливостями «Оріяна». Форму для спортсменів закупив директор ПрАТ «КЗТВ», депутат міськради від фракції «Рідне місто», заступник голови правління Кременчуцької міської організації роботодавців Вячеслав Яворський.

Вячеслав Яворський вручає комплект форми юному спортсмену

Почесний голова правління ГО «Кременчуцький дитячо-юнацький центр спорту для осіб з обмеженими можливостями «Оріяна» Валерій Лекумович розповів, що Вячеслав Яворський постійно допомагає юним спортсменам.

- Із Вячеславом Вікторовичем знайомі давно, він допомагав в організації проведення змагань для спортсменів «Оріяна». Минулого року Вячеслав Вікторович допоміг придбати сучасне обладнання із-за кордону для занять легкою атлетикою та настільним тенісом. Він дуже душевна людина, яка постійно допомагає юним спортсменам, - розповів Валерій Лекумович.


Валерій Лекумович та Вячеслав Яворський

За словами Валерія Лекумовича, перед спортсменами постало питання щодо короткої спортивної форми, й на допомогу прийшов директор ПрАТ «КЗТВ», депутат міськради від фракції «Рідне місто» Вячеслав Яворський. Завдяки його фінансовій підтримці у Сумах вдалося закупити однакову комфортну форму для спортсменів. 

Так виглядає комплект форми для спорстменів «Оріани»

18 травня на стадіоні Кременчуцького льотного коледжу проходила першість та чемпіонат ГО КДЮЦС «Оріяна» з легкої атлетики. Змагання проходили серед спортсменів від 7 до 14 років серед дітей та серед дорослих (від 15 років та старші) у чотирьох категоріях нозологій. Підтримати юних спортсменів завітав чемпіон світу зі штовхання ядра Олександр Яровий. Кременчужанин у Франції на чемпіонаті Європи 2020 встановив новий світовий рекорд INAS 16 м 96 см у закритих приміщеннях. 

Перед початком змагань директор ПрАТ «КЗТВ» звернувся до спортсменів.

- Передусім хочу подякувати вам. Я пишаюся вами, що ви такі активні, наполегливі та завзяті, займаєтеся спортом і досягаєте успіхів, - подякував дітям за їх старання та наполегливість Вячеслав Яворський. - Дуже вдячний, що доля нас звела з Валерієм Львовичем. Думаю, що не лише підтримаємо формою, а й надалі підтримуватимемо вас у спортивному розвитку. Позиція Кременчуцького заводу технічного вуглецю - соціальна відповідальність та підтримка дитячого спорту й підтримка бюджетних верств, які потребують допомоги. 


  

Вячеслав Вікторович особисто кожному з юних чемпіонів вручив літню форму. Серед спортсменів - представники національної збірної України, а також чемпіони та призери всеукраїнських та обласних змагань, а саме: Владислав Косюк, Дарія Новохацька, Іван Михайлик, Вікторія Ставнича, Олександр Баюн, Даніл Зеркаль, Ірина Коренівська, Богдана Фролова, Валерія Білякова, Богдан Радько, Поліна Новоселецька, Максим Самойленко, Уляна Шевченко. 

Юні спортсмени, перевдягнувшись у нову форму, змагалися у таких категоріях: біг на дистанції 60 та 100 метрів, метання м'яча зі стільця, метання ядра та списа. 

У планах на майбутнє директора ПрАТ «КЗТВ» та депутата Кременчуцької міської ради Вячеслава Яворського - забезпечити юних спортсменів зимовою формою, яка допоможе розвиватися й досягати успіхів на спортивній ниві.

 

Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх