«Такі пісочниці – це позаминуле сторіччя»: що робити з дозвіллям найменших кременчужан

20.12.2021, 15:03 Переглядів: 2 147

 

Ще одну пісочницю приберуть на Манагарова

До редакції «Телеграфа» звернувся мешканець кварталу 287 Максим. Чоловік розповів, що у його дворі знаходилися дві пісочниці. Спочатку прибрали одну, а через будівництво спортивного майданчика за програмою президента Зеленського – прибрали другу.

- Хороший спортивний майданчик, але що робити найменшим мешканцям мікрорайону? Сусіди неодноразово зверталися за допомогою, щоб повернули пісочницю, але результату немає, - запитав чоловік.

«ТелеграфЪ» після засідання виконкому поцікавився у міського голови Віталія Малецького, що робити мешканцям мікрорайону, чи можливо повернути пісочницю для найменших кременчужан, які живуть у мікрорайоні 287.

- Костянтин Терещенко (ексдепутат Кременчуцької міської рада, а зараз член виконкому – ред.) прохав прибрати ті пісочниці роки три тому. Ці пісочниці були бетонні (фото подібної пісочниці на вул. Манагарова зображене на фото зверху – ред.), бетонні були слоники та грибочки, які у будь-який момент могли втратити стійкість. Ми все аварійне у цих дворах прибрали. Однозначно такі пісочниці не мають бути на дитячих майданчиках. Вони є травмонебезпечними й це позаминуле сторіччя, - відповів міський голова Віталій Малецький.

За його словами, подібну пісочницю мають прибрати у дворі на вулиці Манагарова.

Віталій Малецький спочатку запропонував мешканцям району долучитися до «Громадського бюджету» й винести встановлення пісочниці до проєкту, проте згодом сказав, що спробують долучити депутатів, щоб знайшли кошти на встановленні пісочниці для найменших кременчужан.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх