5 листопада о 12.00 батьки знову «штурмуватимуть» кременчуцьку мерію

4.11.2021, 16:13 Переглядів: 3 737 Коментарів: 1

 

Кременчужани хочуть, щоб влада їх почула і дала відповіді на запитання

У п'ятницю, 5 листопада, о 12.00 біля мерії кременчуцькі батьки протестуватимуть проти закриття дитячих садків та переведення школярів на дистанційне навчання.

Нагадаємо, батьки учнів вже виходили на мітинг 25 жовтня, тоді з ними спілкувався міський голова, який пояснив: навчання проходить дистанційно через погіршення епідситуації у місті.

А 3-го листопада під стіни мерії разом з малюками вже прийшли батьки вихованців дитячих садків, які мітингували проти закриття дитсадків і переведення дітей в інші дошкільні заклади. Проте віцемерка Ольга Усанова не змогла чітко відповісти на жодне з питань кременчужан. У той же день відбулося засідання бюджетної та освітянської комісій – депутати намагалися з'ясувати, коли ж завершаться ремонти у зачинених дитсадках.

Наступне засідання, на якому обговорюватимуть це питання, пройде саме у п'ятницю, 5 листопада. Туди обіцяють запросити батьків.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

423
4 листопада 2021 21:56

І шо )?вийде якийсь чинуша(якщо ще вийде) і скаже на всі запитання-- чого без маски?)))Міські чиновники і "мер" рахують себе за небожителів,таких собі панів над народом.А вони всього навсього вибрані на цю роботу (далеко не саму низькозарплатну)))).Цікаво ,а які є важелі прибрати з роботи нерадивого чиновника?


15 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх