Колишнє приміщення бібліотеки на Першому Занасипі продадуть через аукціон

1.11.2021, 15:32 Переглядів: 3 069 Коментарів: 2

 

Приміщення площею 254,7 кв м

Приміщення бібліотеки на Першому Занасипі виставлять на аукціон. Кімнати розміром 254,7 кв м. розміщені за адресою вул. Велика набережна, буд. 17. Відповідний проєкт рішення «Про виключення з Переліку другого типу та включення до Переліку першого типу об’єкту оренди, що належить до комунальної власності Кременчуцької міської територіальної громади» опублікований на сайті мерії Кременчука. 

Депутати мають розглянути на сесії питання про передачу комунального майна нежитлового приміщення.

Зараз приміщення включено до Переліку другого типу на підставі рішення Кременчуцької міської ради «Про включення до Переліку другого типу об’єктів оренди, затвердження примірного договору оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного) майна, що належить до комунальної власності територіальної громади Кременчука, укладення та продовження договорів оренди без аукціону» і воно було в оренді у комунального закладу культури «Кременчуцька міська публічна бібліотека».

- Після повернення зазначеного об’єкту з оренди вважаємо за доцільне виключити його з Переліку другого типу та включити до Переліку першого типу, щоб мати можливість передати його в оренду шляхом проведення аукціону, забезпечивши додаткові надходження до місцевого бюджету, - йдеться в пояснювальній записці.

Нагадаємо, що у зв'язку з реорганізацією бібліотек у місті, закрили чи реорганізували кілька бібліотек, в тому числі бібліотеку на Першому Занасипі. ТелеграфЪ цікавився у міського голови, що буде з приміщенням, адже на території бібліотеки під час виборів проходило голосування, а повертати під час карантину до садочку - недоцільно. 

15 жовтня бібліотекарі працювали останній день. До цього часу вони вивезли весь книжковий фонд з бібліотеки, а також меблі. З приміщення навіть встигли прибрати вивіску, не залишивши жодної згадки про єдиний культурний осередок мікрорайону. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

138
1 листопада 2021 18:16

Деградация незалежної, печально...

 


13 4
0
2 листопада 2021 01:51

Давайте уже на аукцион территорию "Юнного техника", там парочка высоток влезет. БДЮТ тоже можно под молоток, там и ремонт уже забабахали, под офисы пойдёт на ура. В распоряжении ОДЮК вообще целая куча квартир по всему городу, тоже нормально можно подсобрать денег, на премию хватит с лихвой. Центральная библиотека - норм вариант, какое-нить говно-кафе там в самый раз будет. Музей... точно, большей части экспонатов уже нет, распродать остатки и здание тоже можно пустить с молотка. Не, ну а чего? Денег всё меньше в бюджете, делать то нужно что-то.


10 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх