Полтавщина візьме участь в серії вебінарів від МОН щодо реорганізації системи професійної освіти

30.10.2021, 15:07 Переглядів: 1 372

 

Це стане ще одним кроком до зближення профтехів та бізнесу

Міністерство освіти і науки разом з експертами EU4Skills проведуть вебінари на тему удосконалення мережі закладів професійної освіти у 7 областях України, серед яких і Полтавщина. Реорганізація мережі відбуватиметься відповідно до проєкту методичних рекомендації щодо оптимізації мережі закладів професійної (професійно-технічної) освіти, схваленого Колегією МОН.

- Удосконалення мережі закладів професійної освіти це ще один крок до зближення профтехів та бізнесу. Серія вебінарів, які ми започатковуємо, допоможуть областям зрозуміти як швидко та дієво застосувати дані рекомендації. У результаті вони вмітимуть правильно оцінювати стан мережі та ефективніше розподіляти ресурси між профтехами, – зазначив Заступник Міністра освіти і науки Ігор Гарбарук.

Області, в яких відбудуться відповідні заходи, є учасниками Програми ЄС «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України»: Рівненська, Полтавська, Чернівецька, Миколаївськв, Вінницька, Львівська, Запорізька. Згодом планується затвердження Методичних рекомендацій на національному рівні та їх впровадження в інших регіонах.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх