Кременчуцькі перевізники подали розрахунки на тариф 10-12 гривень у маршрутках

14.10.2021, 08:01 Переглядів: 4 212

 

Виконком перевіряє, що вони там написали (чи робить вигляд, що перевіряє)

Кременчуцькі перевізники хочуть тариф 10-12 гривень на проїзд у маршрутках, а дехто подав і вищі цифри у розрахунках. Про це ТЪ повідомили в управлінні економіки виконкому. Перевізники пояснюють необхідність підвищення тарифів на проїзд зростанням ціни на автогаз.

Проте, як каже керівник управління економіки Микола Здойма, не всі підприємства-перевізники на даний час подали цифри. Чи означає це, що не всі претендують на зміну тарифу – і знаходять можливість їздити по 8 гривень? На це пан Здойма не відповів, лише додав, що, можливо, перевізники ще готують розрахунки.

Наразі в мерії перевіряють, що написали в розрахунках керівники транспортних підприємств. Принаймні – кажуть, що перевіряють. Нам теж цікаво, на яку кількість транспорту розрахують перевізники свої тарифи, бо реальна кількість транспорту на маршрутах не співпадає із тією, що передбачена в договорах з виконкомом. ТЪ провів експеримент – і перевірив це (ще до того часу, як перевізники заявили про скорочення кількості транспорту на маршрутах). Також ми впевнилися, що транспортні підприємства не виконують своїх зобов'язань щодо руху у звичайному режимі. Попри це, мерія завжди йде на поступки перевізникам - у підвищенні тарифів.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх