«Скучала за Сашею»?: Борзенко закував холостячку в кайданки

9.10.2021, 08:01 Переглядів: 3 896

 

А вона за це подарувала троянду

8 жовтня о 19.00 вийшов в ефір 4 випуск романтичного шоу «Холостячка» зі співачкою Златою Огнєвіч. У новому випуску проекту претенденти на серце артистки змагалися у феєричному шоу талантів. 

Шоу почалося з раптового повернення учасника – Олександра Борзенка. Чоловік працює в поліції і був змушений терміново повернутися до виконання обов'язків.

Перше побачення Злата провела саме з ним. Чоловік вирішив познайомити головну героїню ближче зі своєю роботою й навіть приміряв на неї пластикові стяжки і наручники. Також він навчив зірку прийомам самооборони й показав, як відбувається спецоперація за участю ТОР.

Після цього Олександр влаштував для співачки романтичну вечерю. Співачка зізналася – вона скучила за Сашею, але їй буде психологічно складно щодня відправляти свого потенційного хлопця на таку небезпечну роботу. Вже під час побачення учасник отримав троянду – це означає, що він продовжить свою участь у шоу.

Наступного дня учасники, що залишилися, вирушили на шоу талантів у стилі кабаре. Олександр Борзенко вийшов на сцену з Дмитром Шевченком з екстремальною постановкою, як з бойовика. Після виступу всіх хлопців Злата Огнєвіч показала гарячий танець.

Фатальною церемонія троянд стала для Васко Младєнова. Саме з ним Злата Огнєвіч попрощалась назавжди. Так, боротьбу за її серце продовжили 10 чоловіків, в тому числі і кременчуцький коп.

Подивитись випуск можна ТУТ.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх