29 серпня вшанують пам’ять загиблих в Іловайському котлі

25.08.2021, 07:23 Переглядів: 2 025 Коментарів: 1

 

Захід відбудеться у парку Ювілейний

29 серпня у Кременчуці вшанують пам’ять військових, які загинули в Іловайському котлі.

О 10.00 у парку «Ювілейний» відбудеться меморіальний захід із вшанування пам’яті військових. 

Іловайський котел став однією з найкривавіших подій за час проведення антитерористичної операції на сході України. За даними офіційної статистики в Іловайській трагедії загинуло близько 400 українських військових та 500 поранено.

Під Іловайськом загинули й 11 кременчужан: Олексій Борищак, Антон Бутирін, Олексій Древаль, Юрій Дудка, Андрій Деребченко, В’ячеслав Іонов, Олександр Карпенко, Антон Кирилов, Василь Милащенко, Дмитро Назаренко, Степан Усс.

Деякі бійці, які брали участь у АТО в районі Іловайську ще й досі вважаються зниклими безвісти. Минуло 7 років від Іловайської трагедії, але досі не всі полеглі Герої поховані. Доля ще одного кременчужанина, Ігоря Ткаченка, залишається невідомою.

Ігор Ткаченко, 30 грудня 1994 року народження. Ігор служив в 93-й механізованій бригаді. Останній раз його бачили разом з 19-річним кременчужанином Антоном Кириловим, загиблим 29 серпня 2014 року за вихід з Іловайського котла по «зеленому коридору» на дорозі між селами Многопілля - Красносільське - Осиково.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

130
1
25 серпня 2021 11:37

По результатам работы комиссии во главе с Сенченко установлены ошибочные действия генерала Гелетея. Но почему-то никто на майдан не вышел по поводу сотен погибших военных, с требованием посадить Гелетея. Зато когда всего лишь немного попинали студентов - люди вышли на майдан. Усматриваю в этом внешнее управление бунтами, основанное на материальной заинтересованности проплаченных бунтарей. Другого обьяснения столь избирательного народного возмущения я не вижу)


25 6

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх