Бульвар Пушкіна залишиться, але питання парковки досі актуальне: представили зміни до проєкту

30.06.2021, 08:28 Переглядів: 2 731 Коментарів: 1

 

Також не зовсім ясно, куди майбутні мешканці будинків викидатимуть сміття

Під час засідання виконавчого комітету Кременчуцької міської ради 29 червня начальниця управління містобудування та архітектури Олександра Ващенко представила зміни, внесені до плану забудови центральної частини міста.

Зокрема, розповіла про те, як переробили проєкт забудови по вулиці Першотравневій 22а. Змінилася перш за все кількість будівель: тут планують розмістити 2 двосекційних 9-ти поверхових будинки та 5 односекційних десятиповерхівок.

Друга новина полягає в тому, що кременчужан не позбавлять доступу до бульвару Пушкіна, він залишиться і буде пішохідною зоною.

А далі почалися проблеми. Мер Віталій Малецький запитав пані Ващенко, де ж розмістяться сміттєві контейнери:

- По-вашому, це нормально, що студенти 1-5 корпусів університету будуть йти і дихати тим, що там валяється?

Пані Ващенко відповіла, що план передбачає розміщення контейнерів під землею. На думку мера це нереально, адже в тому місці багато підземних комунікацій.

Питання виникли й при обговоренні місць, передбачених для парковки. Начальниця Управління розповіла, що планом передбачена підземна парковка та паркувальні кармани. Кармани ці розташовані під кутом 90? до вулиці Першотравневої, і при виїзді автомобілі будуть блокувати рух.

- Я не розумію, як можна тут паркуватися під таким кутом, який архітектор це робив? Під кутом 90? машина буде здавати на проспект – бо фактично Першотравнева є проспектом – по якому їздить громадський транспорт, - прокоментував Віталій Малецький.

Мер міста не сумнівається, що паркуватися будуть і в зелених зонах та на газонах навколо університету, і на дорозі – але висловив сумніви в професійній кваліфікації авторів проєкту забудови.

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

593
30 червня 2021 09:21

В той части центра везде низкая этажность, логично было бы ее и продолжать. Но нет, застроим человейником. Лишь бы побольше денег срубить.


25 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх