Новому покриттю на Першотравневій дають 3-5 років, далі має виручити естакада Великої набережної

31.05.2021, 14:04 Переглядів: 2 897 Коментарів: 1

 

Роботи з ремонту на вулиці Першотравневій у самому розпалі 

На засіданні виконкому журналісти у мера Кременчука поцікавилися про ремонт вулиці Першотравневої та проспекту Свободи. На думку журналістів 5-сантиметровий шар асфальту недостатній, зважаючи на сильний великовантажний транспортний потік. 

- Асфальтобетон укладається за технологією, там є основа, є дорога, яка фактично навантажена завжди була і залишається. Звичайно, Першотравнева потребує капітального ремонту з демонтажем повністю того, що дорожники називають «корито», вибрати все. Засипати заново, затрамбувати, після цього - вирівнюючий шар, потім новий, - відповів на питання міський голова Кременчука.

За словами Віталія Малецького, зараз асфальт роблять на 3-5 років. Зараз відбувається поточний ремонт, що дозволить протриматися до нового мосту. Згодом великовантажний транспорт планують пустити в обхід Першотравневої через Перший Занасип. Таким чином вулиця Велика набережна має стати естакадою нового мосту.

Зауважимо, що третю ніч поспіль шляховики Кременчука укладають нове асфальтобетонне покриття на вулиці Першотравневій. Робітники ретельно вичищають дорогу від пилу перед тим як укладати асфальт (відео нижче). У ніч з 26 на 27 травня бригади ШРБУ на цьому об’єкті дорожнього господарства уклали 600 тонн нової асфальтобетонної суміші. Об’єм виконаних шляховиками робіт за робочу зміну є рекордним за останні роки.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
31 травня 2021 16:59

Интересно посмотреть на проект, планируется ли одновременно с открытием нового моста открытие сквозного проезда через авторынок на Занасыпский шлях. Если нет, то о повороте налево на перекрестке Ярмарочной и 50 лет СССР можно забыть :)


6 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх