Канікули не продовжуватимуть: школярі Кременчука 12 квітня виходять на навчання

9.04.2021, 10:32 Переглядів: 3 357 Коментарів: 2

 

Кременчук у помаранчевій зоні епіднебезпеки, а отже, навчальний процес триватиме

Весняні канікули у школах Кременчука не продовжуватимуть – учні 12 квітня виходять на навчання. Про це повідомив директор департаменту освіти Геннадій Москалик.



Головний освітянин міста зазначив, що у всіх школах навчальний процес організують відповідно до карантинних вимог помаранчевого рівня протиепідемічної небезпеки, в якому наразі перебуває Кременчук.


Автор: Катерина Турубара Джерело фото: osvitanova.com.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

137
9 квітня 2021 11:25

А можна питання до пана Москалика? 

А в нас в місті щодня по 90 нових випадків захворювання на коронавірус немає? 

Я розумію, що легше зробити  вигляд, що проблеми немає.

Всі втомилися від того, як ми живемо. Всі втомилися від ковіду. Але вакцинація в нас провалилася, тому конкретно в Україні немає як зупинити поширення епідемії. І саме воно не зникне просто так.

Зараз точно пік захворюваності. Такого не було за весь рік від початку пандемії. 

В багатьох містах онлайн-навчання. І там така ж ситуація по рівню захворюваності, як і в нас.

Поки діти шкіл сиділи на 2-тижневих канікулах, то педколедж і ліцей "Політ" навчалися. Там просто масово ковіду. І це замовчують.  

Коли був початок навчального року, то  вчителів, які контактували з хворими учнями, на самоізоляцію відправляли. Зараз же що маємо? Всім по фіг.

Перед канікулами в 5 школі закривають повністю 9 клас перед канікулами. Всі учителі, які там викладали і мали контакт безпосередньо з хворими дітьми, продовжують ходити в інші 9-і класи. Де логіка? Нащо це робили тоді восени?

 

 

 


24 4
0
9 квітня 2021 11:42

Зважаючи на попередный коментар (про пік захворюваності) та спостереження за іншими публікаціями телеграфу питання до журналістів. Чому б не публікувати інформацію про те у який спосіб встановлюються діагнози короновірусної хвороби. Раніше писали про кілкість тестування методом ПЛР/ІФА. Дуже хотілось би побачити інформацію про те яким саме чином встановлюються дігнози в якій кількості (наприклад, ПЛР-тестами - 10, IФА - 20, тестами на антиген - 50, за клінічними ознаками - 150). Також дуже цікаво цифри побачити серед виявлених випадків скільки з них приходяться на хворих, а скільки на тих хто не має жодних клінічних ознак(тобто на здорових, не потрібно називати цих людей безсимптомними хворими. Це здорові люди які можливо є вірусоносіями, якщо тести не помилкові)

 

Пропоную написати дуже цікаву статтю на цю темуsmile Із незручними питаннями до пана Середи, які викриють дуже багато цікавого готовий допомогти


23 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх